Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Isus je definitivno postojao,ali ovo o bajci ...preobratilo se puno bogatih,tako da baš bajka za siromašne ne drži vodu...biblija je istinski dokaz i jedini put.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nema nikakve dileme da je Isus postojao, a sve ostalo je bajka za robove, sirotinju i potlačene.
U bibliji sve piše
Isus je definitivno postojao,ali ovo o bajci ...preobratilo se puno bogatih,tako da baš bajka za siromašne ne drži vodu...biblija je istinski dokaz i jedini put.
Bogati glume, da bi sirotinja vjerovala.
Svaki čovjek na kugli zemaljskoj bi trebao bibliju naučiti napamet. Tko ne zna bibliju naizust u tamnicu sa njime a poslije na lomaču. amen
Šta ti pričaš? Upravo je Isus izmišljen kao bajka za robove i potlačene.
Ne postoji ni jedan znanstveni dokaz da je Isus opisan u bibliji postojao.
Pred Božji sud ćemo svi doći.I vjernici i nevjernici.E sad odlučite kako ćete ispuniti ovaj ovozemaljski život..
Ja plačam popu da moli za mene i Božji sud mi je poslao poruku preko njega da sam oslobođen optužbe.
pomalo, imat ćeš prilike vidjeti jesi li u krivu
Nekim lakše te prilike idu u guzu nego u glavu.