Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Slovenija je uvjek bila pojam za Hr. A vi Juricu, niste nis novo napisali sta se ne zna vec 20g!!! Dabe istrazivanja, ja sam to mogao napisati za upola manje love, al nee...Treba strucnjak!!! A sve amatercine u Hr, i ... prikaži još! to od Juge ostali...Najjadnija drzava u Europi smo, cak je i Srbija bolja, a i opet nam Srbi dolaze radit....Ironija Hr licemjerja
pa obzirom koliko ih je već do sada umrlo a to je na stotine po navodima stožera i medija nije niti čudo….no ako nekog najmanje u Hrvatskoj ima onda su to HRVATI
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Slovenija je uvjek bila pojam za Hr. A vi Juricu, niste nis novo napisali sta se ne zna vec 20g!!! Dabe istrazivanja, ja sam to mogao napisati za upola manje love, al nee...Treba strucnjak!!! A sve amatercine u Hr, i ... prikaži još! to od Juge ostali...Najjadnija drzava u Europi smo, cak je i Srbija bolja, a i opet nam Srbi dolaze radit....Ironija Hr licemjerja
pa obzirom koliko ih je već do sada umrlo a to je na stotine po navodima stožera i medija nije niti čudo….no ako nekog najmanje u Hrvatskoj ima onda su to HRVATI