Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Mislim da nema bojazni i da im ne treba nikakav paravan za ono što već i od ranije čine,samo nastavljaju. I Nijemci se čudom čude,pa taj Mirovinski fond... na čiju inicijativu se to radi? Stvarno se baš oni,kreatori,trebaju čuditi,a očekuju ... prikaži još! da se taj fond odradi što hitnije. Zanimljivo!
Bas Njemci znaju za sve Hrvatske unutarnje probleme, glupost od članka, Boze sačuvaj. Da, svi se imaju pravo veselit i ništa ljepše od toga se i nema za vidjet već dugo vremena
Na zalost nisu nista lagali, ali usprkos tome veseli nas uspjeh reprezentacije. Mislim da vam je zlokobno u naslovu kriva rijec, prije bi odgovaralo cudno, ludo, ili nesto slicno.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Vrlo jednostavno , što te ne ubije to te ojača a mi umiremo 100x dnevno ..
Mislim da nema bojazni i da im ne treba nikakav paravan za ono što već i od ranije čine,samo nastavljaju. I Nijemci se čudom čude,pa taj Mirovinski fond... na čiju inicijativu se to radi? Stvarno se baš oni,kreatori,trebaju čuditi,a očekuju ... prikaži još! da se taj fond odradi što hitnije. Zanimljivo!
Eto kao otkrili Ameriku
Bas Njemci znaju za sve Hrvatske unutarnje probleme, glupost od članka, Boze sačuvaj. Da, svi se imaju pravo veselit i ništa ljepše od toga se i nema za vidjet već dugo vremena
Na zalost nisu nista lagali, ali usprkos tome veseli nas uspjeh reprezentacije. Mislim da vam je zlokobno u naslovu kriva rijec, prije bi odgovaralo cudno, ludo, ili nesto slicno.