Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
"Dok hrvatsko društvo nema decidirani stav, bez ikakve zadrške, da je ustaški pokret bio kvislinški i zločinački, a da su ZDS, 'U' i Ante Pavelić kao i njegovi suradnici, dio tog režima, mi nećemo napraviti nikakav važan iskorak." a kada ... prikaži još!da je održano suđenje anti paveliću na kojem je on proglašen ratnim zločincem i za njim raspisana međunarodna tjeralica?
Ajde Klasiću da smo i to dočekali, da javno priznate da je za vas Petokraka vjera! Kako svaka vjera ima i svog Boga, valjda je , po logici stvari, onda vaš Bog Tito..., ili možda Staljin...? Nisam sigurna, dajte, recite ... prikaži još!te nam, javno, i mi ćemo to poštovati!
Možda vam i sagradimo "svetišta", tako da možete u miru, kao i svi ostali vjernici, prakticirati svoju vjeru.
I nije da mi to nismo znali, odavno, ali ipak je drugačije kad vi sami priznate!
Ovo razmišljanje je više nego bolesno. Miješanje vjere i ideologije nije moguće, a ako se iz komunističke ideologije izuzme "ATEIZAM" onda je to samo uvjerenje da se u nešto ne vjeruje.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
"Dok hrvatsko društvo nema decidirani stav, bez ikakve zadrške, da je ustaški pokret bio kvislinški i zločinački, a da su ZDS, 'U' i Ante Pavelić kao i njegovi suradnici, dio tog režima, mi nećemo napraviti nikakav važan iskorak." a kada ... prikaži još!da je održano suđenje anti paveliću na kojem je on proglašen ratnim zločincem i za njim raspisana međunarodna tjeralica?
treba zabraniti klasića.on je kvazi povjesničar.pun je mržnje prema zemlji u kojoj dobro živi.tkvim ljudima ne treba dati da nam uče dijecu.
dakle klasniću, uspoređivati religijske simbole i komunističke može samo teški diletant.
Ajde Klasiću da smo i to dočekali, da javno priznate da je za vas Petokraka vjera! Kako svaka vjera ima i svog Boga, valjda je , po logici stvari, onda vaš Bog Tito..., ili možda Staljin...? Nisam sigurna, dajte, recite ... prikaži još!te nam, javno, i mi ćemo to poštovati! Možda vam i sagradimo "svetišta", tako da možete u miru, kao i svi ostali vjernici, prakticirati svoju vjeru. I nije da mi to nismo znali, odavno, ali ipak je drugačije kad vi sami priznate!
Ovo razmišljanje je više nego bolesno. Miješanje vjere i ideologije nije moguće, a ako se iz komunističke ideologije izuzme "ATEIZAM" onda je to samo uvjerenje da se u nešto ne vjeruje.