Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Potlačeni? Oni su ti koji tlače druge svojim devijantnim ponašanjem... nameće se pitanje kako su uspjeli progurati priču da su posebna ljudska vrsta i još k tomu ugrožena.?
Da sam gay (a nisam) nikad globalistima ne bi dao glas. Ljevicarska borba za gay-eve i one gay-pride setnjice su samo folklor gdje ljevicari ne gube nista a ispada eto oni se bore za necija prava. Ja bi da gay ... prikaži još! praydovi naplacuju ljevicarima paradiranje jer je to najobicnija samopromocija
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pоtpuno sаm gola. Želiš vidjеti fоtоgrafiju? ––– KISSIA.CLUB
Potlačeni? Oni su ti koji tlače druge svojim devijantnim ponašanjem... nameće se pitanje kako su uspjeli progurati priču da su posebna ljudska vrsta i još k tomu ugrožena.?
Da sam gay (a nisam) nikad globalistima ne bi dao glas. Ljevicarska borba za gay-eve i one gay-pride setnjice su samo folklor gdje ljevicari ne gube nista a ispada eto oni se bore za necija prava. Ja bi da gay ... prikaži još! praydovi naplacuju ljevicarima paradiranje jer je to najobicnija samopromocija