Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Pisac ovog teksta je mrzitelj svega sto ima cak i slovo H. Koje gluposti i lazi su mu srbi utupili u glavu to je za ne vjerovati.Svata sam procitao ali ovu gadariju nisam mogao niti sanjati.Zlato u koferima? Ma ajte ... prikaži još! molim vas! I toliko to0na zlata nije imala niti cijela Europa. Od kuda crpite podatke jebli mater svoju komunisticku?Mars! Uvedite makar malo istine u tu vasu mrznju.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Daj se saberi i procitaj jos jednom. Mislim da nista nisi razumio ili ti je ta laz sjela na sece kao melem na ranu.
Pisac ovog teksta je mrzitelj svega sto ima cak i slovo H. Koje gluposti i lazi su mu srbi utupili u glavu to je za ne vjerovati.Svata sam procitao ali ovu gadariju nisam mogao niti sanjati.Zlato u koferima? Ma ajte ... prikaži još! molim vas! I toliko to0na zlata nije imala niti cijela Europa. Od kuda crpite podatke jebli mater svoju komunisticku?Mars! Uvedite makar malo istine u tu vasu mrznju.
e moj nikolce tebi treba dobar doktor pod hitno
On nije mrzitelj svega sto ima slovo H, nego slovo U!
Ako je to "h" pomjesano sa slovom "u", onda nista ne valja, kao sto i slovo "s" pomjesano sa slovom "č".