Politika i društvo
39751 prikaza

Danas je Dan republike: Zašto treba, a zašto ne treba žaliti za Jugoslavijom?

Komentari 25 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • titomarsal 14:16 29.Studeni 2025.

BAR SMO SE DRUŽILI

• nauta5 18:23 01.Prosinac 2025.

Budući da sam u onom sustavu rođen zagršio škole i fakultete, radio posao za koji sam obrazovan stekao materijalna dobra stan, vikendicu auto. Putovao, družio se, formirao obitelj, i nisam bio zadovoljan političkim sustavom, znao sam za postojanje mita, veza ... prikaži još! i vezica protekcije i slično. No to nije ni blizu ovoga što imamo danas. Kao prvo odgoj obiteljski i te kako je oblikovao život. Nije bilo ratova bandi, premlaćivanja u školama, mržnje do uništenja. Bilo je lopova i lopovčića, kriminala i kr

• ludiustasa 14:17 01.Prosinac 2019.

Ovo s 82% je odvratna laž

• pollo 19:34 30.Studeni 2019.

Zašto treba? Pa zbog vog šljama koji se uvukao poslije.

• djmail 09:29 29.Studeni 2025.

Za razliku od slobodne Hrvatske u Jugoslaviji većina zatvorenika bili su politički protivnici a danas u zatvorima su gospodarski kriminalci.

• Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.