Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Budući da sam u onom sustavu rođen zagršio škole i fakultete, radio posao za koji sam obrazovan stekao materijalna dobra stan, vikendicu auto. Putovao, družio se, formirao obitelj, i nisam bio zadovoljan političkim sustavom, znao sam za postojanje mita, veza ... prikaži još! i vezica protekcije i slično. No to nije ni blizu ovoga što imamo danas. Kao prvo odgoj obiteljski i te kako je oblikovao život. Nije bilo ratova bandi, premlaćivanja u školama, mržnje do uništenja. Bilo je lopova i lopovčića, kriminala i kr
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
BAR SMO SE DRUŽILI
Budući da sam u onom sustavu rođen zagršio škole i fakultete, radio posao za koji sam obrazovan stekao materijalna dobra stan, vikendicu auto. Putovao, družio se, formirao obitelj, i nisam bio zadovoljan političkim sustavom, znao sam za postojanje mita, veza ... prikaži još! i vezica protekcije i slično. No to nije ni blizu ovoga što imamo danas. Kao prvo odgoj obiteljski i te kako je oblikovao život. Nije bilo ratova bandi, premlaćivanja u školama, mržnje do uništenja. Bilo je lopova i lopovčića, kriminala i kr
Ovo s 82% je odvratna laž
Zašto treba? Pa zbog vog šljama koji se uvukao poslije.
Za razliku od slobodne Hrvatske u Jugoslaviji većina zatvorenika bili su politički protivnici a danas u zatvorima su gospodarski kriminalci.