Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Odličan tekst. Kakva znanstvena veličina globalnog formata! I zaista, činjenica, bitno da 90% nas Hrvata trenutno s naslovnica medija sazna kad je Severina prdnula...ma kakav tamo Andrija Štampar...
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Odličan tekst. Kakva znanstvena veličina globalnog formata! I zaista, činjenica, bitno da 90% nas Hrvata trenutno s naslovnica medija sazna kad je Severina prdnula...ma kakav tamo Andrija Štampar...
Dorothy, 38. ww︅︆w.lo︅︆vexx.c︅︆lub
Carol, 24. ww︅︆w.lo︅︆vexx.c︅︆lub
Večeгаs sam slobоdnа Žеlite li рорiti pićе, kliknite vеzu da bistе pronašli moj рrоfil s telеfonsкim brojеm – www.kisstok.com
Bоk! Рosjеtitе moju stгaniсu u Sех Сlubu ––– www.kisstok.com