Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
na kartice ili online se kupuje...ne radi virusa nego radi ne moći slobode i zato kaj izbjegavaju gužve i vaše nebuloze koje izmišljate....koliko ja znam ljudi kupuju ali ih isto tako kosite cijenama i visokim kaznama oko nebuloza koje sijete ... prikaži još! svakim danom...želite ljude srozati do temelja ali se mnogi ne daju pa vam zadaju glavobolje pa ucjenjujete sve visokim kaznama...što je jako pokvareno i podlo od vas....no opet postoji problem što vas više nitko ne hebe za suhu šljivu i ne doživljava ...
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Posje︆︆tite st︆︆︆︆︆︆ra︆︆n︆︆︆︆icu za upo︆︆︆︆znavanje odr︆︆a︆︆slih ..... g︆︆e︆︆t︆︆m︆︆e︆︆︆︆ets︆︆︆︆.︆︆︆︆c︆︆o︆︆m
Bok! Рozivаm vas u Seх Club – www.kisstok.com
Maria, 23. ww︅︆w.lo︅︆vexx.c︅︆lub
Рozivnicа u Sex Сlub –– www.kisstok.com
na kartice ili online se kupuje...ne radi virusa nego radi ne moći slobode i zato kaj izbjegavaju gužve i vaše nebuloze koje izmišljate....koliko ja znam ljudi kupuju ali ih isto tako kosite cijenama i visokim kaznama oko nebuloza koje sijete ... prikaži još! svakim danom...želite ljude srozati do temelja ali se mnogi ne daju pa vam zadaju glavobolje pa ucjenjujete sve visokim kaznama...što je jako pokvareno i podlo od vas....no opet postoji problem što vas više nitko ne hebe za suhu šljivu i ne doživljava ...