Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
naletio sam na jedan ženski forum di su cure/žene izglasale da je idealna veličina od 16cm - 18cm, nadalje moj jadničak je svega 13cm i žena mi kaže kako joj je sasvim dovoljan dok moje bivše ismijale moju veličinu. Povremeno ... prikaži još! koristi umjetnog od 17cm i mogu reći da barem duplo uživa nago s mojim. S toga mislim da je veličina ipak bitna.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Nije veličina odlučujujući faktor,nešto drugo je u pitanju.Zapravo sve je u predigri:- )
naj bolja velicina penisa je 15 cm u erekciji za seksa sa zenom
Naravno da je bitna! Koga tu tko zavarava?!
ajde bar si iskrena!;)
Bravo ali se pojavi cesto problem da je plitka tj ne moze ga primit cijelog
Ja volim malu;);)
naletio sam na jedan ženski forum di su cure/žene izglasale da je idealna veličina od 16cm - 18cm, nadalje moj jadničak je svega 13cm i žena mi kaže kako joj je sasvim dovoljan dok moje bivše ismijale moju veličinu. Povremeno ... prikaži još! koristi umjetnog od 17cm i mogu reći da barem duplo uživa nago s mojim. S toga mislim da je veličina ipak bitna.