Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Da jesam. Procitao sam je od korice do korice sto vi ocito niste. Da jeste, shvatili bi zasto sam napisao to sto sam napisao. Ili mozda niste u stanju razumjeti procitano?!
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Drugim rijecima Biblija je hrpa laprdanja tamo nekih cobana bez ikakavih konkretnih dokaza temeljena samo na praznom vjerovanju u ta laprdanja...
Pitanje je jesi li ikad pročitao kad pišeš takve nebulozne komentare.
ne vec loriman je mujo , i on je posrani kuranc procito
Da jesam. Procitao sam je od korice do korice sto vi ocito niste. Da jeste, shvatili bi zasto sam napisao to sto sam napisao. Ili mozda niste u stanju razumjeti procitano?!