Instant articles
53 prikaza

Mislite da imate kvalitete dobrog lidera? Saznajte na konferenciji Startover 8. 11.

1/4
Shutterstock
Postoji li uopće 'posao iz snova' ili je to samo neodrživa ideja, koje su to kvalitete koje odlikuju dobrog lidera i na što moramo biti spremni uz AI alate u budućnosti teme su o kojima će se govoriti na konferenciji

Postoji li uopće 'posao iz snova' ili je to samo neodrživa ideja, koje su to kvalitete koje odlikuju dobrog lidera i na što moramo biti spremni uz AI alate u budućnosti teme su o kojima će se govoriti na konferenciji u organizaciji 24sata
Sve je spremno za prvu konferenciji Startover - Budućnost rada: pogled u sutra 8. studenog u WESPA Business & Loungeu u Zagrebu (Green Gold) u organizaciji 24sata. Očekuju vas zanimljivi paneli, stručna izlaganja i inovativne ideje te primjeri uspješnih poslovnih praksi na temu budućnosti rada i održivog radnog mjesta. 

 | Author: Shutterstock Shutterstock


Na panelu o poslu iz snova raspravljat će o strategijama privlačenja i zadržavanja talenata, rodnoj ravnopravnosti na radnome mjestu, prisilnom povratku u ured, radu na daljinu, ali i asinkronom radu te održivosti radnog mjesta s obzirom na promjene. Istražujemo i postoji li podrška roditeljima na radnome mjestu te kako poslovi utječu na demografiju i obrnuto. O tome koliko je posao iz snova održiva ideja, što čini idealno radno mjesto te kako pomiriti želje i mogućnosti, uz Maju Crnjak, direktoricu sektora ljudskih potencijala, Erste Banka, govorit će dr. sc. Mitja Ružojčić, stručnjak za psihologiju rada i upravljanje ljudskim potencijalima, Ines Bokan, voditeljica na portalu posao.hr,  Jelena Jelinić Cvirn, HR direktorica, HSM, te  Ivana Kovačić, direktorica sektora ljudskih potencijala u Telemachu. Panelom će moderirati prof. dr. sc. Miroslav Ante Omazić. 

Kvalitete lidera za budućnost rada

Buduće radno mjesto sa sobom nosi mnogo izazova za lidere: od korištenja tehnologije do ispravnog usmjeravanja i unapređenja radne snage, a rapidni razvoj radnog okruženja zahtijeva fleksibilne lidere s vizijom budućnosti tvrtke. Kako prepoznati i razvijati kvalitete lidera za “future of work”? 
O tome koliko je važno poznavanje trendova, može li se svatko od nas razviti u lidera ili je potrebno biti pravi materijal na panelu će govoriti Ivica Vrančić, management development consultant, Vladimira Senčar Perkov, direktorica ljudskih resursa u Ini, te Marin Mlinarić, direktor ljudskih potencijala i organizacijske kulture za Hrvatsku i Sloveniju u Philip Morris Zagreb d.o.o. Panelom će moderirati prof. Jelena Jelušić, HR & Employer Branding konzultant, INSPO Consulting. 

 | Author: Shutterstock Shutterstock


Je li AI novi idealni zaposlenik, pouzdani kolega ili tek mrska konkurencija?

Kako prevladati strah od alata AI i iskoristiti potencijal nove tehnologije u službi employer brandinga i stvaranja boljeg radnog mjesta? Kako optimizirati procese i utjecati na održivost poslovanja? Treba li se bojati ukidanja radnih mjesta ili će AI otvoriti nove mogućnosti zapošljavanja? A o tome gdje ćemo biti u vezi s tim za pet godina, govorit će Davor Runje, osnivač/CTO airt.ai, te Petar Perković, Data Science Team Lead, Njuškalo, Mislav Malenica, predsjednik CroAI, a  moderator će biti dr. sc. Aco Momčilović, FutureHR Owner; President of Global AI Ethics Institute. 


Održive poslovne prakse u Hrvatskoj

 | Author: Shutterstock Shutterstock


Tko su predvodnici održivog poslovanja na domaćem terenu; koje su to poslovne prakse koje nas mogu inspirirati i na koje se načine održivost u poslovanju može manifestirati? Predstavljamo hrvatske tvrtke i kompanije s uspješnom održivom poslovnom praksom te se dotičemo održivosti u najširem smislu - od kreiranja vlastitoga kadra, optimizacije proizvodnih procesa do održivih ESG praksi. Na panelu će govoriti  Vlatka Kamenić Jagodić, direktorica Marketinga i korporativnih komunikacija tvrtke KONČAR, Mirna Horvat, Co-founder & COO tvrtke Leapwise te Vasja Čretnik, direktor Termi Tuhelj. Panel će moderirati Petar Štefanić, freelance komunikator iz tvrtke Word.


Organizator konferencije su 24sata, a partneri su ENNA, HGK, Philip Morris, INA, Erste, HSM, Fina, HEP, Telemach, KONČAR, posao.hr, Leapwise i Terme Tuhelj.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.