Kultura
2522 prikaza

Ante Tomić: "Ispričavam se Ilčićevoj supruzi"

Ante Tomić
MIRANDA CIKOTIĆ/PIXSELL
Tomić je u intervjuu, kako kaže, rekao rečenicu koja bi mogla biti uvredljiva za suprugu Ladislava Ilčića

Ante Tomić, jedan od naših najpoznatijih i najboljih pisaca u zadnjem broju tjednika Express dao je intervju našoj novinarki Branimiri Lazarin. 

Intervju smo objavili i na našem portalu express.hr, s naslovom 'Samo glupača bi dijelila krevet sa seljačinom kao Ilčić'.

Ante Tomić se zbog te jedne rečenice iz intervjua ispričava Ilčićevoj supruzi.

"Komentirajući jednu izjavu Ladislava Ilčića u razgovoru za prošli broj Expressa prekasno sam, istom po objavljivanju teksta uočio da sam kazao neke riječi koje bi mogle biti uvredljive i uznemirujuće za njegovu suprugu. Nedopustivo sam govorio o privatnom životu osobe koju ne poznajem. Skrušeno joj se ispričavam na toj nesmotrenosti", rekao je Ante Tomić.

Tomić je rečenicu dao u odgovoru na pitanje da prokomentira Ilčićevo javno denunciranje ratifikacije Istanbulske konvencije argumentima hormonalne izmjene u ženskom tijelu.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vjaceslav 06:19 25.Veljača 2018.

    čuvaj se dudek, gard à l'eau! kavaline u zraku