Kultura
1771 prikaza

Bubnjar koji je spavao s 4500 žena otkriva mračnu seks-tajnu Led Zeppelina

Rod Stewart i Carmine Appice
Redferns/Wikipedija
Rock status donio im je obožavateljice koje bi sve dale za seks s njima, a upravo je jedna takva naspasna obožavateljica zadužena za "Mud Shark" incident u kojem su joj gurali dijelove morskog psa u vaginu

Britanski rock sastav Led Zeppelin osnovan 1968. s više od 300 milijuna prodanih albuma i danas slovi kao jedan od najuspješnijih komercijalnih rock bandova, a od njihove glazbe legendarniji su jedino seks provodi koje su organizirali. Rock bubnjar Carmine Appice koji je poznat po suradnji s brojnim bendovima poput Vanilla Fudge, Cactus te Rodom Stewartom, poznat je i kao suautor hita "Da Ya Think I'm sexy". No, jedno od njegovih najneobičnijih postignuća zasigurno je patroliranje hotelskim hodnicima kao član "seks-policije". Ta grupa, koja se sastojala od Appicea, Stewarta i članova Stewartowog benda - bi prisluškivala sve iz benda ili ekipe te bi im upadali ako bi se kojim slučajem seksali.

Imali su čak i svoje službene majice s natpisom "seks policija" te bi stali ispred vrata soba glasno pjevajući "seks policija, mi smo seks policija, seks policija, mi smo seks policija..."

Nakon što bi napokon ušli u sobu, napravili bi što više nereda mogu - prevrnuli krevete, ponekad bi izbacili golu ženu van na hodnik, a obično bi žena sama nakon pogleda na ekipu od 10 do 15 luđaka sama izletjela iz sobe.

Appick otkriva kako je vrlo rano otkrio seksualnu snagu rock'n rolla, počeo je svirati sa 17 godina, a kaže kako je već do svoje 18. spavao s oko 300 žena. 

- Kako je bend počeo sve više svirati, postalo je normalno da svaki dan spavam s drugom ženom, a ponekad ih je bilo dvije, tri. Nabrzaka bi se s jednom u backstageu, druga bi me čekala u hotelskoj sobi i tako bi to išlo - rekao je Appice New York Postu.

Nakon što je njegov band promijenio ime u Vanilla Fudge, a nakon što su na radiju najavili eksluzivan party benda, u hotelu ih je dočekalo 500 obožavatelja. 

- Imali smo ideju nešto ekskluzivnije zabave, pa smo odabrali najzgodnije cure i odveli ih na svoj kat da ih pitamo tko je za seks. Nas četvorica smo nestali u wc, da bi se pojavili minutu kasnije goli kao od majke rođeni. Nekolicina djevojka je prestrašeno istrčala, no većina nisu. Mogli bismo to nazvati procesom prirodnog odabira. Imali smo nevjerojatne seks partije s curama koje su bile za to - priznaje Appice.

U jednom je razdoblju Vanilla Fudge nastupao na koncertima s Led Zeppelinom, a dok su gitarist Jimmy Page i basist John Paul Jones bili bar donekle poznati, pjevač Roger Plant i bubnjar John Bonham su bili nepoznati javnosti. Appice se sprijateljio s njima, a najbolji je bio s Bonhamom, kojeg opisuje kao najmirnijeg i najdražeg čovjeka - sve dok ne bi popio nešto alkohola. Bonham je umro 1980. nakon što je 12 sati pio votku bez prestanka.

Led Zeppelin i Vannila Fudge na turneji su zajedno bili ponovno 1969., kada se odigrao jedan od najozloglašenijih seks-incidenata s obožavateljicom, tzv. Shark epizoda. Odsjeli su u Seattleu gdje su cijele dane pili, zabavljali se i pecali. Prema brojnim tračevima, menedžer Led Zeppelina Richar Cole i članovi Vanilla Fudgea zavezali su zgodnu obožavateljicu za krevet, a potom u njenu vaginu i anus gurali dijelove morskog psa. Cole je naknadno rekao kako su ulovili barem tucet morskih pasa kroz prozor hotela koji je bio na samom doku, no opovrgnuo je kako su djevojci gurali dijelove morskog psa, već ribu sneper. Unatoč izjavi Colea, nisu postojali dokazi da se incident dogodio, a hotelsko je osoblje samo posvjedočilo kako su posvuda pronađene ribe - u krevetima, ormarima, dizalima i hodnicima, dok su sav namještaj iz soba pobacali u zaljev Elliot.

Appice otkriva kako je to zapravo bilo, ne skrivajući kako su bili pod znatnim utjecajem droga. Priznao je kako su imali mini akvarij u svojoj kadi, uključujći i morskog psa dugog 60 cm. Dok je ostatak ekipe tulumario, Appiceu je na vrata pokucala obožavateljica s kojom se seksao večer prije, a kako nije bio u stanju za ništa, poslao ju je dečkima. Ona im je rekla kako bi voljela snimiti film s njima, a Appice je u sobu ušao u trenutku u kojem se ona skinula te legla na krevet, Bonham i Cole "bičevali" su je s morskim psom, držeći ga za peraju, dok je Stein sve snimao. 

- Svaki put dok bi je riba dotaknula, ostajali su joj sitni tragovi krvi od zubi, a djevojka je vrištala kao u seriji najboljih orgazama na svijetu - kaže Apice.

Došlo je do seksualnog kontakta između morskog psa i djevojke, no na način da smo svi popadali od smijeha. Ona je uporno željala snimati se i nije odustajala, a u sobu je zbog buke upao i hotelski menadžer koji je obustavio sve te je spriječio od daljnjeg poniženja. Sljedećeg je dana Appice ispričao sve Franku Zappi, koji je ovjekovječio priču u pjesmi "The Mud Shark".

Film samog događaja, na vjerojatno olakšanje svih uključenih, nikad se nije pojavio u javnosti. Appice je tijekom godina svirao s brojnim bendovima, vjenčao se čak pet puta, a sada je u dugoj i stabilnoj vezi s DJ-icom. Njoj je od početka veze vjeran, a iako je otprilike izračunao kako je spavao s 4500 žena, kaže da je ona 4501 ta koja se računa.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.