Kultura
3430 prikaza

Igra prijestolja: Vidjeli ste je i ranije, ali to ne znate

Sluškinja Bernadette iz Igre prijestolja
HBO
Bernadette je u seriji od druge sezone, ali tek smo je sad zapravo primijetili

U "Igri prijestolja" je užasno puno likova, toliko ih je da se jedva mogu pratiti iz sezone u sezonu. No, jednu od svih tih likova viđali smo u pet sezona, uključujući i najnoviju u kojoj smo je zbilja primijetili.

Riječ je o Bernadette, koju smo vidjeli u trećoj epizodi, koja je Cerseina sluškinja od druge sezone.

Sluškinja Bernadette iz Igre prijestolja | Author: HBO HBO
Bernadette je u zadnjoj epizodi sigurno svima upala u oko nakon što je u još jednom incestuoznom činu prekinula Cersei i Jaimea. Bernadette je zadržala ozbiljan izraz lica nakon što je ugledala Jaimea u Cerseinom krevetu, a Cersei i Bernadette su razmijenile dvije rečenice.

"Trebat ćemo čiste plahte", rekla je Cersei, a Bernadette je odgovorila: "Evo odmah, vaša milosti."

Bernadette glumi irska glumica Sara Dylan i do sada se pojavila u samo šest epizoda. Iako je mnogi nisu primijetili, iz sezone u sezonu je čak i tih par minuta što se vidjela ostavljala dojam lojalne sluškinje, a kako je Cersei mijenjala imidž, tako ga je mijenjala i Bernadette, odnosno imitirala je njezin stil.

Jedan korisnik na Redditu se potrudio i napravio kolaž njezinih fotografija.

Bernadette iz Igre prijestolja | Author: Reddit Reddit
Inače, Bernadette smo prvi put vidjeli u drugoj sezoni, u epizodi u kojoj Sansa Stark dobije prvu menstruaciju. Uletila je u sobu kada su Sansa i Shae htjele sakriti tu novost i zatajiti je Cersei. Bernadette je htjela odmah dojaviti Cersei, ali Shae ju je spriječila.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.