Kultura
168 prikaza

Nagrada Post scriptum za književnost na društvenim mrežama

Nagrada Post scrpitum za 2017. ide Bojanu Krištofiću
Post scriptum
Laureatu Bojanu Krištoviću Naklada Jesenski i Turk će objaviti knjigu

Žiri u sastavu Kruno Lokotar, Želimir Periš, Stanislava Nikolić Aras i Adrijana Vidić dodijelio je Nagradu Post scriptum za književnost na društvenim mrežama za godinu 2017. U finalu su se našli autori: Alen Brlek/Dalibor Tomasović, Lidija Deduš, Jandre Drmić, Bojan Krištofić, Nataša Mihaljčišin i Roberto Vodanović Čopor.

Iduće godine Bojanu Krištofiću bit će objavljena knjiga u Nakladi Jesenski i Turk, kao što je u srpnju objavljena knjiga prošlogodišnjeg dobitnika, Hrvoja Marka Peruzovića: "Nekoga moramo voljeti (kako na webu, tako i na zemlji)". Uručenje Nagrade Post scriptum i predstavljanje knjige prošlogodišnjeg dobitnika dogodit će se na KaLibar bestivalu u Zadru 21. rujna.

Nagrada Post scrpitum za 2017. ide Bojanu Krištofiću | Author: Post scriptum Post scriptum

Nagradu organizira Udruga za kreakciju Kultipraktik u suradnji s KaLibar bestivalom koji organizira Udruga ZaPis. Organizatori zahvaljuju svim sudionicima, svima koji svojim postovima oplemenjuju društvene mreže, medijskom pokrovitelju časopisu Express i, najviše, pratiteljima FB stranice Post scriptum.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.