Kultura
433 prikaza

Tena Novak održat će dva koncerta

Tena Novak
Davorka Begović/Facebook
Autorski koncert poslužit će kao najava izdanja albuma "Glazba za slušanje"

Ansambl Tena Novak, sastavljen od šest glazbenica i glazbenika, a među njima je i violinistica i konceptualna umjetnica Tena Novak Vincek, čije ime ova skupina nosi, u četvrtak 12. travnja, te dan kasnije, u petak, održat će dva svoja autorska koncerta u Zagrebu. 
Prvi koncert održat će se u četvrtak, 14. travnja, u 20 sati, u Zajednici Nijemaca u Hrvatskoj, u Palmotićevoj 20, a u organizaciji zajednice Austrijanaca. Tjedan kasnije koncert će se održati u petak, 27. travnja, u Vinylu, u Bogovićevoj 3, u 21 sat.

Na autorskom koncertu Ansambl Tena Novak će praizvesti šest kompozicija, a sve su najavili kao oblik predstavljanja autonomnog izdanja albuma „Glazba za slušanje“ koji će se moći i kupiti. Skladbe će izvoditi Dina Katnić (klavir), Igor Dorotić (truba), Vedrana Dizdar (klarinet), Andrea Dizdar (flauta) i Ana Kovačić (alt i sopran saksofon), Tena Novak Vincek (violina, kompozicija, scenografija)

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.