Life
2644 prikaza

Božićni anđeli - posvojili petero braće da ih ne razdvoje

Posvajanje djece
Facebook
Posvajanje je čak bilo live prenošeno u školi u kojoj Whitney radi.

Božićni anđeli ove godine postali su Whitney i James Meserve iz Kentuckyja. Petero braće i sestara se ne moraju više brinuti o tome da li će biti razdvojeni, nakon što su ovog mjeseca svi posvojeni od istih roditelja.

Par je na televiziji progovorio o tome kako nisu mogli imati biološke djece pa su odlučili posvojiti, prenosi Good Morning America.

Par dana prije Božića, 17.prosinca su službeno posvojili Aubrey, Jaydi, Preslee, Rylynne i Addison.

Kada su se suočili sa činjenicom da će djeca biti razdvojena, odlučili su odmah da će ih posvojiti sve, prenosi DailyMail.

Posvajanje djece | Author: Facebook Facebook

Postupak je trajao svega nekoliko tjedana, ali nakon toga su postali roditelji ispred stotine svojih prijatelja u sudnici.

- Sad možemo godinu završiti sretni i jednako tako raspoloženi ući u novu - izjavio je James.

- Ovo nam je trebalo - dodala je supruga Whitney za Good Morning America. 

Prvi svjetski rat KLASIK Kultura Božićna pjesma zbog koje je rat stao na tri minute

Kad je sve bilo rješeno, trenutak su obilježili sa fotografijama u božićnim džemperima. Posvajanje je čak bilo live prenošeno u školi u kojoj Whitney radi.

- Ovo je naš zadatak u životu. Trebali smo postati posvojitelji i Bog nas je usrećio s ovom djecom- nadodala je Whitney.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar maks20022
    maks20022 17:48 07.Ožujak 2020.

    Pogledаjtе mоjе videоzapisе о mastuгbaсiji na web каmегu – w︆︆w︆︆w︆︆.︆︆f︆︆ck69︆︆.︆︆site