Life
1514 prikaza

Čovjek zbog kojeg je Woods zaradio 750 milijuna dolara

Tiger Woods
Press Association/PIXSELL
Woodsova forma protivnicima je tijekom cijele 2018. godine bila prava prijetnja - počeo je opet osvajati turnire

Mark Steinberg već 20 godina ima glavnu ulogu u životu čovjeka koji je ostvario jednu od najsjajnijih sportskih karijera svih vremena. 

Vodi Tigera Woodsa od 1998, i bio je uz njega u trenucima najveće slave, ali i najvećih padova - otkad je harao svijetom golfa, preko osobnih kriza, do višestrukih operacija i pada na 1199 mjesto na svjetskoj ljestvici golfera. 

U posljednjih 12 mjeseci svjedoči Woodsovom zadivljujućem povratku, što je kulminiralo prvim osvojenim PGA Turnirom nakon više od pet godina. I dok su mnogi mislili da su Woodsovi dani odbrojani, Steinberg tvrdi da nikad nije ni sumnjao da će se sjajni golfer vratiti. 

Erik Finman Mladi i bogati Life Ovako žive milijunaši koji su se obogatili na bitcoinu

"Pa, bilo je doista sjajno za golf to što je Tiger osvojio u Atlanti East Lake Golf Club. No, Tiger je doista očekivao da će se vratiti u velikom stilu. Je li se to dogodilo prije nego je očekivao? Možda da, ali imao je plan, imao je viziju.", rekao je Steinberg CNN-ovom novinaru nakon pobjede. 

"Ono što je najvažnije, bio je zdrav i igrao je bolji golf nego li je mislio, i to više uzastopnih tjedana nego li se nadao", govori Steinberg.  

Woodsova forma protivnicima je tijekom cijele 2018. godine bila prava prijetnja. 

Kratko je vodio na u lipnju na British Openu u Carnoustieu prije nego je završio na šestom mjestu i završio jao drugoplasirani iza Brooksa Koepka na PGA prvenstvu u kolovozu.

Njegov zadivljujući povratak potvrđuje i plasman na visoko 14. mjesto na svjetskim ljestvicama.  

"Kako sezona odmiče, tako je on u sve boljoj formi, ali unatoč tomu što je nekoć bio najveći šampion svih vremena, mora ponovno učiti i truditi se da se vrati tamo gdje je bio.", rekao je Steinberg.

Tijekom 20 godina koliko je uz Woodsa, Steinberg je vidio sve što nosi ova prava  rollercoaster karijera, a na pitanje što je sve naučio, dao je filozofski odgovor:

'Budite ponizni, cijenite dobra vremena i shvatite da s dobrim zdravljem i napornim radom možete sve nadvladati, a upravo je to Tiger učinio , rekao je. 

Luksuzni brod The World THE WORLD Style Krstarica s luksuznim stanovima: 'Otkantali' Oprah Winfrey

'Nisam samo sretan zbog Tigera, nego i zbog golfa općenito. Svima kad postoji zdravi i spremni Tiger Woods.'

I dok Woodsova zvijezda i dalje sjaji, njegova reinkarnacija izgleda sve realnija. 
"Čini mi se da Tigerova popularnost raste više nego ikad prije i čini mi se da mu se sviđa ideja da opet komunicira s medijima, fanovima i javnošću. Također, čini mi se da ga sad prihvaća mnogo više ljudi nego li kad je bio na vrhuncu."

Nakon što je Woods zaradio bogatstvo od čak 750.000.000 dolara, Steinberg se bojao za budućnost slavnog golfera čiju je karijeru potreslo i nekoliko skandala koji su ga pratili cijelo jedno desetljeće. Steinberg je bio ključan čovjek koji mu je pomogao da se vrati. Njegov je napor počeo davati rezultate.

"Sretni smo što smo opet u poziciji da važemo prilike, a ne da jurimo za njima. Interes za Tigerovim nastupima na turnirima opet raste. Sigurno ćemo biti malo oprezniji u izboru. Tiger je već 20 godina u ovom sportu i sad je samo malo više svjestan svog tijela, pa je najvažnije da ostane zdrav."

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BESTpartizan 18:01 22.Prosinac 2018.

    kapitalisti