Life
9175 prikaza

Domina: "Naplaćivala sam 1000 kuna za lizanje stopala"

Ilustracije fetiša i sado-maza
Thinkstock
Bivša domina otkriva detalje iz svog dvostrukog života - od bogatih klijenta do bizarnih zahtjeva

Pune dvije godine, Jenny Nordbak je vodila dvostruki život. 

Preko dana, ona je bila voditeljica gradilišta. Po noći, postajala je gđica. Scarlett, domina u "tamnici" Los Angelesa. U svojim memoarima "Scarlett Letters: My Secret Life of Men in LA Dungeon", Nordbak objašnjava kako je uopće završila u tome svemu, u noćnom poslu...

Soba za zločestu profesoricu, zatvor za čuvaricu...

"To je slično poput rada u bordelu, izuzev toga što nema seksa i specifično se posvećuje fetišima".

Sada do opisuje, poprilično paradoksalno, kao "Disneyland za odrasle fantazije", detaljno opisujući razne sobe užitka - poput potpuno opremljene učionice, potom zatvorske ćelije, stolove za mučenje i tradicionalna BDSM oprema poput užeta i bičeva. "Seansa" obično košta oko 1000 kuna po satu.

- Tamnica je prostor gdje su maštarije svetinja te se nikog ne osuđuje jer je znatiželjan oko nečeg što se ne doživljava kao uobičajeno - objašnjava Jenny, ističući kako tamo nije bilo konkretnog seksa, već samo ispunjavanja maštarija vezanih za njega.

Što klijenti žele

Ono što su muškarci, a povremeno i parovi, u tamnici tražili, bilo je raznoliko. Česti zahtjevi bili su "spanking" ili kažnjavanje, vezanje, fetiši vezani za stopala ili pak ponižavanje.,

- Brojni muškarci samo žele moćnu ženu koja će ih kontrolirati - objašnjava.

Ilustracije fetiša i sado-maza | Author: Thinkstock Thinkstock

Prije nego je mogla postati domina, morala je trenirati ulogu podređene ili submisivne, što nije bilo nešto u čemu je uživala. Iako Nordbak naglašava da je bila otvorena prema fetišima te je u nekim dijelovima uživala, neke stvari su joj ipak bile teške - primjerice kad joj je klijent bičem otvorio kožu na leđima ili pak kad je ostarjeli gospodin koristi svoju protezu na ruci kako bi je škakljao.

- Naučila sam biti gospodarica, odnosno domina, kroz treniranje novih cura, čitajući knjige i mentorirajući druge. Moje iskustvo submisivne dalo mi je uvid iz prve ruke u psihološke elemente dominacije - kaže Jenny.

Posao je tajila od dečka i obitelji

Najgori dio njenog posla u tamnici bili su klijenti koji nisu poštovali unaprijed dogovorene granice. Iako se to nije događalo često, svaki put kad se bi, osjećala se nezaštićeno i zapitala bi se zašto radi tamo. Odgovor je dakako bio novac.

Većinu je dana ipak uživala u svom dvogodišnjem poslu, otkrivajući kako joj je najbolje u svemu bilo to što je mogla vidjeti drugu stranu koju ljudi obično skrivaju pred svijetom. 

Poglavlja u knjizi podijeljena su pod muškim imenima i nadimcima kao što su "golišavi Ed", a spominju se i slavni klijenti, poput "Olivera" kojeg opisuje kao svjetski poznatog glumca. Kad je počela raditi, o svemu se povjerila samo najboljoj prijateljici, a posao je tajila od dečka i obitelji, kao i dnevnog poslodavca.

Knjiga o sado-mazu | Author: Amazon Amazon

- Pronašla sam neobičan ritam obavljanja jednog posla po danu, a drugog po noći i žonglirala sam bez problema. Po noći bi bila divlja u tajnom svijetu podzemlja, a po danu stroga i uvijek poštivala granice. Večernji posao doživljavala samo kao ispušni ventil u danima kad bi mi bilo dosadno na mom "normalnom" poslu. Korporativnim poslom vladaju muškarci, a u tamnici sam ja dominirala njima, što mi se sviđalo - otkriva.

Tamnicu je napustila kad je zaključila kako je vrijeme da krene dalje te je zahvalna iskustvu kojeg je stekla kao gđica. Scarlett, jer joj je ono omogućilo da prihvati svoju snagu i moć kao žena.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.