Life
6989 prikaza

Govor tijela predsjednice u 10 slika

Kolinda Grabar Kitarović i Andrej Plenković
Josip Regović/ Pixsell
Fotografije nekih od njenih javnih susreta s popularnih ljudima obišle su svijet i ušle u povijest

Fotoreporteru Pixsella Josipu Regoviću uspjelo je uhvatiti točno onu stotinku trenutka pri susretu Kolinde Grabar Kitarović i Andreja Plenkovića ispred Banskih dvora, koja govori više od tisuću riječi. Povodom toga donosimo pregled svih njenih poljubaca posljednjih godina, pri čemu se dobar dio izbora odnosi na prošlo Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji.

... s premijerom Andrejem Plenkovićem:

Kolinda Grabar Kitarović i Andrej Plenković | Author: Josip Regović/ Pixsell Josip Regović/ Pixsell

 

 

 

 

Pozdravljala se i čini se u pravilu srdačno ljubila s Tomislavom Nikolićem dok je bio predsjednik Srbije, jedan od najčuvenijih, mnogi će reći najneslavnijih trenutaka bio je onaj s Tomislavom Karamarkom nakon proglašenja prvih neslužbenih rezultata na parlamentarnim izborima 2015., a posebno mjesto zauzima Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji.

To natjecanje upamtili smo po njenom upadu u svlačionicu hrvatske nogometne reprezentacije nakon pobjedi, dok su nogometaši bili doslovno polugoli, ali i po šou što ga je priredila u finalu protiv Francuske s Emmanuelom Macronom u VIP loži, a poslije i na terenu gdje je izljubila Dalića, Modrića, redom sve ostale, a prije toga čak i pokal što su ga naši reprezentativci  upravo zgubili u toj utakmici.

Pa njemački predsjednik Frank-Walter Steinmeier, tadašnji Obamin potpredsjednik Joe Biden, predsjednik Kosova Hašim Tači...

Uostalom, pogledajte sami u galeriji:

1/10

 

 

 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.