Life
1969 prikaza

Istražili smo: Za pakiranja melju staro meso lošije kvalitete

Mljeveno meso
Zarko Basic (PIXSELL)
U ovlaštenom laboratoriju Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo mjerili smo i postotke bjelančevina, masti i vode, tri najvažnija sastojka mesa

Povišene razine bakterija i veliki raspon postotka bjelančevina između pakiranja, sažetak je velikog istraživanja koje smo proveli na pet uzoraka miješanog mljevenog mesa koje smo kupili u pet trgovačkih centara. 

Ovaj je članak dio naše pretplatničke ponude. Cjelokupni sadržaj dostupan je isključivo pretplatnicima. S pretplatom dobivate neograničen pristup svim našim arhiviranim člancima, ekskluzivnim intervjuima i stručnim analizama.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.