Life
67758 prikaza

Kad vidite Melanijinog tatu sve će vam biti jasno

Razvod Melanije i Donalda
screenshot/youtube
Postoji jedna nevjerojatna sličnonost između Donalda i Viktira Knavsa koja objašnjava Melanijin životni odabir

Kad je Melanijin otac Viktor Knavs sa suprugom Amalijom stigao u Washington, mnogi su primijetili nevjerojatnu sličnosti između tasta i zeta - Donalda Trumpa.

Tamno odijelo, jarko crvena kravata i jaka građa javnost su potaknuli na razmišljanje kako je Melanija najvažnijeg muškarca u svom životu odabrala po uzoru na svog oca.

Roditelji su Melaniju dopratili na njeno useljenje u Bijelu kuću, četiri mjeseca nakon što je postala Prva dama. S njima je bio i sin Barron, koji zasad ne vuče sličnosti s muškim dijelom obitelji.

Fotografije slijetanja Amalije i Viktora Knavsa postale su pravi hit na internetu te su paralele o sličnosti postale izvorom brojnih gifova i memea.

Roditelji Melanie Trump | Author: Reuters/Pixsell Reuters/Pixsell

Daddy issues?

Slovenac Viktor Knavs ima 73 godine te je samo 3 godine stariji od svog zeta Donalda, što psiholozima daje municije za "dekodiranje" odnosa Melanije i Donalda, okrivljujući za to upravo figuru njenog oca, budući da je poznato kako upravo očevi određuju očekivanja i temelje budućih veza svojih kćeri.

Roditelji Melanie Trump | Author: DPA/PIXSELL DPA/PIXSELL

Tako žene često mogu tražiti partnera koji ih fizički i psihički podsjeća na njihovog oca. To se osobito javlja u slučajevima kad se djevojčica osjeća zanemareno od strane oca, pa nesvjesno pokušava dovući očinsku figuru u svoj život i u zrelim godinama.

Viktor Knavs bio je aktivni komunist

Tijekom Melanijinog djetinjstva, njena majka Amalija Knavs, djevojački Ulčnik, radila je u tvornici tekstila koja se bavila proizvodnjom dječje odjeće. Upoznala je Viktora 1966. kad je radio kao vozač gradonačelnika obližnjeg grada.

 Amalija je u tvornici Jutranjka radila cijeli svoj radni staž, do umirovljenja 1997. godine. 

Nakon vjenčanja, Viktor i Amalija su se uselili u stan u slovenskoj Selnici, čije je pravo na otkup Viktor dobio kao aktivan član vladajuće Komunističke partije. Ipak, čini se kako se njegovom zetu Donaldu političko opredjeljenje punca ne sviđa, pa je Trumpov glasnogovornik opovrgnuo to da je bio "aktivan član".

Nakon što je prestao biti vozač gradonačelnika, Viktor je postao putujući trgovački putnik automobilima, zbog čega su Amalija, Melanija i njena sestra Ines često bile same.

Kad je Melanija došla u tinejdžerske godine, obitelj se preselila u Ljubljanu, no onda su odlučili ostvariti svoj američki san preseljenjem u New York, nedaleko od Trump tornja. Čini se kako im se taj san ipak ostvario. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.