Life
51959 prikaza

Ljubavna priča: Kako je lijepa Milica očarala Anu Brnabić

Srpska premijerka Ana Brnabić i partnerica Milica Đurđić
Dejan Briza/alo.rs
Aleksandar Vučić praktički ju je instalirao na poziciju predsjednice Vlade, a ona se odlično snašla u tome

Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić (43) i njena nekoliko godina mlađa partnerica Milica Đurđić, uskoro postaju roditelji.

Kako piše Blic, Milica je išla na izvantjelesnu oplodnju. Već nekoliko mjeseci se ne pojavljuje s Anom Brnabić u javnosti, kako se doznaje iz Kliničkog centra Srbije gdje ona radi, već je uzela porodiljni dopust.

- Premijerka i dalje ostaje pri stavu da ne priča o privatnom životu. U svakom slučaju hvala na lijepim željama - rekli su za srpsku Gloriju u Aninom kabinetu. Nisu otkrili kojeg je spola beba koju Ana i Milica očekuju.

Bilo je iznimno zanimljivo promatrati jedno od prvih službenih putovanja srpske premijerke i to u Norvešku gdje je povela svoju partnericu Milicu. Tijekom službenog posjeta ovoj skandinavskoj zemlji Ana Brnabić, koja inače potječe iz Baške na otoku Krku, partnericu je vodila i na izložbu svjetski poznate umjetnice Marine Abramović koja će se održati u umjetničkom centru 'Heni Onstad' u Oslu.

Milorad Dodik i Aleksandar Vučić ŠTO SAD? Top News Ameri prijete sankcijama, ali Srbe nije briga

- Njih dvije cijene rad poznate umjetnice, ali Milica je naročito poštuje. Ana je bila sretna kad je shvatila da se datum održavanja izložbe poklopio s datumom njezinog posjeta Norveškoj. To je retrospektivna izložba Marine Abramović pod nazivom 'The Cleaner', u okviru koje će biti izloženo više od 120 njezinih radova nastalih tijekom posljednjih 50-ak godina, a nakon izložbe bit će organizirana i večera za odabrane goste. 

Kako piše alo.rs predsjednica srpske Vlade organizirala je za svoju partnericu Milicu automobil BMW i vlastitog vozača kako bi mogla obići grad dok Ana Brnabić bude zauzeta protokolarnim obavezama.

Ovo nije prvi put da srpska predsjednica Vlade vodi sa sobom i svoju partnericu. Zajedno su ove godine bile i na Eurobasketu u Turskoj, a Milica je pratila Anu i na otvaranju Muzeja suvremene umjetnosti u Beogradu, gdje ih je dočekao direktor muzeja Slobodan Nakarada.

Par je zajedno već osam godina, a očigledno da ni Anine brojne obaveze nisu ugrozile skladnu vezu, piše alo.rs.

- Ana i Milica su u ozbiljnoj vezi. Obje su posvećene karijeri, ali i jedna drugoj, što je vjerojatno prvi uvjet za stabilnu vezu kakvu su njih dvije izgradile tijekom zajedničkih godina. Baš su sretne i zaljubljene. Milica je lijepa, obrazovana, atraktivna i uspješna žena. Njih dvije su živjele zajedno prije nego je Ana postala premijerka, ispričao je svojevremeno jedan izvor srpskog Kurira. 

Donald Trump Granica Top News Trump ima rješenje za Kosovo i nikome se neće svidjeti

Isti izvor otkrio je i kako je počela njihova veza.

- Sve je počeo sasvim spontano. Upoznala ih je zajednička prijateljica u jednom gay klubu u centru Beograda. Razmjenile su kontakte i počele se sve češće viđati. Međutim, otkad je postala predsjednica Vlade, Brnabićeva je prorijedila pojavljivanje u javnosti s djevojkom, iako njihova veza nikad nije bila tajna za Anine najbliže rođake i prijatelje, završava priču izvor Kurira.

Sadašnja premijerka upoznala je politički vrh Srbije s djevojkom na jednoj ekskluzivnoj gala večeri, a tada je Ivica Dačić izvalio popriličnu neslanu šalu. Navodno je rekao: "Šteta što tako dobra riba ne voli muškarce".

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Herceg 15:05 04.Veljača 2019.

    Ovo nije nikakva ljubavna prica, ovo je degutantna prica...

  • jensen 13:19 04.Veljača 2019.

    Ja nikako ne mogu shvatiti kako joj je Milica napravila dijete?!?! Da njih dvije očekuju dijete mislim da je to nemoguće, varala ju je sigurno!!!!