Life
12024 prikaza

Misteriozna smrt lovca na NLO-e

Max Spiers
1/5
Screenshoot/Facebook
Iznenada je umro, lokalne vlasti kažu zbog prirodnih uzroka, ali detalje obdukcije ne žele objaviti

Max Spiers bio je, najčešće, normalno dijete. Imao je brata kojeg je volio, ali u nekom trenutku se okrenuo teorijama zavjera. Prema riječima njegovih bliskih prijatelja, volio je popiti, a nije se ustručavao i drogirati se. Njegova majka otvoreno kaže da se u nekoliko navrata okrenuo lijekovima na recept, a povremeno i teškim drogama.

Kad je umro u Poljskoj prošle godine, pojavile su se brojne glasine da je ubijen. Max je majci, Vanessi Bates, poslao poruku tek nekoliko dana prije smrti: "Ako mi se išta dogodi, istražuj". Spiers je umro 16. srpnja na krevetu spisateljice Monike Duval koja je bila s njim u posljednjim trenucima Maxova života. 

Ruka stare osobe GODINAMA ŠUTJELI Life Šokirali obitelji: Pred smrt priznali jezive zločine

Poljske vlasti kažu da je Maxova smrt nastupila uslijed prirodnih uzroka, iako nisu proveli obdukciju. Nakon što je tijelo vraćeno u Veliku Britaniju, obdukcija nije došla do konkretnih zaključaka, ali prema izjava mrtvozornice Carline O'Donnell, Spiers je imao visoku temperaturu i osjećao se iscrpljeno.

U Poljskoj je Max razgovarao s drugim teoretičarima zavjera i u posljednjem intervjuu zvučao je gotovo zasigurno nadrogirano. Zvuči nekoherentno, zvuči kao da su mu usta suha, a u jednom trenutku ga poljske kolege pošalju na trampolin kako bi se malo opustio jer mu je "um bio prenapregnut". 

Kakav god uzrok smrti bio, ni njegov život nije bio ništa manje misteriozan. Od ranog djetinjstva pratio je izvanzemaljce, a u posljednje vrijeme navodno je sve više pažnje posvećivao političarima i poslovnim ljudima. "Uzbuđen sam zbog početka ovog putovanja i javnosti ću objavljivati sve što doznam. Vrijeme je za uništavanje posljednjih ostataka tog vela i nadam se da će ovaj blog pomoći mi u tome", napisao je Spiers na svom blogu.

Kolege teoretičari zavjera uvjereni su da je Max Spiers doista ubijen. Bloger Expolotics piše: "Nisam nikad upoznao Maxa, ali upoznao sam druge hrabre zviždače. Jedan čovjek povezan s moćnim vladarima rekao je da najveći kompliment je kada te iluminati ubiju. To znači da dobro radiš i da si velika prijetnja elitama".

Vanessa također vjeruje tim teorijama. "Max je bio zdrav i u dobroj kondiciji, ali kažu da je umro od prirodnih uzroka. Poljaci mi ne daju nikakve dokumente zato što mi on nije ostavio punomoć prije smrti", rekla je Vanessa za britanski Sun.

Maxova djevojka, Sarah Evans, prenijela je kako joj Max prije smrti pričao da su ga zarobili neki ljudi koji žele provesti sotonske rituale. "Rekao mi je da su mu dali nešto zbog čega je bio dva dana u komi", priča Sarah.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.