Life
749 prikaza

Možete li vjerovati da je ova žena baka od pune 64 godine?

Wendy Ida, 64-godišnja žena koja se bavi fitnessom
1/4
Instagram
Superbaka Wendy Ida bez problema održava "six pack" na trbuhu, redovito je zamijenjuju s njenom mlađom kćeri i dokaz je da godine ne mogu biti izgovor

Iako se približava svojim 70-ima, Wendy Ida je dokaz kako godine nisu prepreka za ništa, a dobra forma i izgled rezultat su isključivo truda. Ta 64 godišnja žena koja je majka i baka zbog svog atraktivnog izgleda redovito prolazi pod 40-godišnjakinju, a njena kćer Sky Daily Mailu je otkrila kako mnogi misle da joj je mlađa sestra.

Wendy Ida, 64-godišnja žena koja se bavi fitnessom | Author: Instagram Instagram

Osim toga Wendy je dokaz kako se svako može promijeniti - godinama je bila u braku s nasilnim suprugom zbog kojeg je gomilala kilograme. Nakon što je skupila hrabrosti da okonča taj odnos, Wendy se posvetila sebi i vježbanju, položila je tečajeve te sudjeluje na raznim fitness natjecanjima.

Isklesala je svoje tijelo do savršenstva, a na početku bavljenja fitnessom težila je 88 kilograma. Danas je njezina masa zdravih 57 kilograma, od kojih većinu čine mišići. 

Želim poručiti svim ženama da nikad nije kasno da se posvete sebi, a ja sam dokaz tome.

Pogledajte dio Wendyine rutine za vježbanje u videu:

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.