Life
41716 prikaza

Najmoćniji lezbijski par: Razvod će ih skupo koštati

Portia de Rossi i Ellen DeGeneres
Press Association/PIXSELL
Mega uspješna komičarka Ellen DeGeneres i glumica Portia Rossi navodno se razvode

Iako ovo nije prvi put da mediji javljaju kako je odnos Ellen DeGeneres( 59) i Portie De Rossi (44) u ozbiljnoj krizi, čini se kako ovog puta neće biti povratka na staro te im slijedi razvod. Prema izvorima bliskim paru, Ellen je prošli tjedan skinula s ruke vjenčani prsten, što nikad prije nije učinila.

Svima onima bliskim paru čiji brak traje već devet godina, razvod baš i nije neko iznenađenje. Talk show voditeljica, komičarka i direktorica vlastite medijske tvrtke Ellen DeGeneres (59), navodno je ta koja je odgovorna za raspad braka.

Par je u svibnju uhvaćen u ružnoj javnoj svađi ispred jednog restorana u Los Angelesu, gdje su toliko vikale da se nisu obazirale ni na prolaznike. Očito je to bio tek početak kraja.

Ellen je ljubomorna i kontrol frik?

Portia De Rossi i Ellen DeGeneres | Author: PA/Pixsell PA/Pixsell

Naime, Portijini prijatelji rekli su da je lijepoj glumici dosadilo živjeti u sjeni svoje, znatno imućnije i uspješnije supruge, a najveći je problem to što se Ellen i postavljala kao da je nadmoćna.

Neprestano je pokušavala kontrolirati Portiu, govorila bi joj koje glumačke uloge da ne prihvaća jer "nisu dobre za nju", općenito se ponašajući posesivno i ljubomorno, otkrivaju izvori.

Portiji se navodno nakupilo svega te je rekla kako mora okončati taj brak, inače će "puknuti". No, Ellen joj je dugo osporavala čak i to - pravo na mišljenje o razvodu, govoreći joj kako je riječ o privremenoj krizi te da će se "potruditi da bude bolje".

 

Osim toga, Portiu je sve više počelo smetati koliko Ellen pije, iako je to navika koju je Ellen imala otkad su se upoznale.

Ellen će razvod puno koštati...

Iako je Ellen prošlog tjedna viđena na večeri s misterioznom brinetom, izvori bliski paru tvrde kako bi ona poduzela sve da spasi brak, ali da je Portia ta koja to više ne želi.

Unatoč napetostima, Ellen joj je kupovala skupocjene darove te im je nedavno rezervirala odmor iz snova na Južnom Pacifiku, no Portia nije željela ići, piše Radar Online.

Portia De Rossi i Ellen DeGeneres | Author: PA/Pixsell PA/Pixsell

Prije pravnog razvoda, Ellen mora dobro promisliti o tome kako zaštititi svoju vrijednu imovinu. Njeno bogatstvo se procjenjuje na oko 360 milijuna dolara te je znatno bogatija od Portije, koja bi mogla profitirati razvodom.

Ellen će vjerojatno ponuditi Portiji novac da bi potpisala ugovor prema kojem neće o detaljima njihovog braka govoriti u javnosti te je vjerojatno kako će pristati na bilo koju svotu Portia zatraži, piše In Touch Weekly. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.