Life
15230 prikaza

Nepoznata ljubavna priča Monike Seles i Paula Allena

Monika Seles i Paul Allen
Screenshot
Živio je u isto vrijeme razuzdano i tajanstveno, nije imao sreće u ljubavi, ali ona s Monikom Seles bila je jedna od najvećih

"Drugi" čovjek Microsofta ili, kako su ga mediji često nazivali, slučajni milijarder, Paul Allen koji je jučer preminuo od raka u 66. godini živio je nevjerojatno povučenim životom.

Malo se znalo o njegovom privatnom životu ili na što je sve trošio svoje silno bogatstvo. Jednako je bilo i sa ženama, iako se nikada nije ženio ili imao djecu šuškalo se da je Gatesov suparnik imao niz slavnih ljepotica uz sebe. 

Upravo je njemu otišla Jerry Hall nakon razvoda od Micka Jaggera, no vezu je održavao i sa tenisačicom Monikom Seles, tenisačicom rođenom u Novom Sadu mađarskog podrijetla, ujedno i najmlađa tenisačica u povijesti koja je osvojila Roland Garros (1990. godine).

Paul Allen i Bill Gates Odlazak vizionara Top News "Slučajni milijarder": Preminuo suosnivač Microsofta

Veza, navodno, nije jako dugo trajala, ali je za Allenove kriterije spadala među "dulje i važnije" ljubavne veze njegovog života. Sa Seles je prije 25 godina proslavio svoj 40. rođendan u Veneciji, a zašto se veza između tenisačice i 44. najbogatijeg čovjeka na svijetu raspala, nitko ne zna, posebno jer su u to doba njihovi prijatelji komentirali kako se doimaju istinski sretno.

To je za Monicu Seles inače bila jedna od rijetkih veza koja je bila javna. Prijatelji su za nju često govorili da obožava shopping i skupe stvari. Nakit je redovito kupovala u Tiffaanyju, torbice obavezno Kate Spade, a pričali su da je ovisnica o 'manolicama'.

Za razliku od Gatesa, koji svoj život živi "prema van", doživljava ga se kao jedinog osnivača Microsofta i najvećeg filantropa na svijetu, dok povučenog Allena mnogi doživljavaju samo i isključivo u kontekstu svađe s Gatesom.

Allen je, usprkos tome, organizirao tulume koje je Holivudska krema "karakterizirala" kao "posljednje Gatsbyjevske tulume". Družio se, intenzivno, s Mickom Jaggerom, Georgeom Lucasom i brojnim drugim zvijezdama koje, počesto, ne bi uopće shvatile kako je on domaćin tuluma na kojem su se u tom trenutku našle.

"Došao sam avionom i dugo mi je trebalo da lociram tko je Paul Allen", rekao je o jednom tulumu na jahti pokojni komičar Robin Williams.

Microsoft Budućnost oblaka Tehno Microsoft je novu akviziciju platio 7,5 milijardi dolara

"Moje lice nije poznato, kada netko dođe na tulum ne zna točno jesam li član posluge, gost ili netko tko je tu da svira", rekao je jednom Allen koji je, iako je volio organizirati glamurozna druženja, često pobjegao čim mu konverzacija nije pasala.

Usprkos mentalitetu računalnog stručnjaka koji se klonio neugodnih situacija, zaveo je poprilično impozantnu količinu žena. Prema slavnima je, kažu (iako se Seles nikada nije oglasila), bio korektan pri prekidu, dok se "anonimkama" naprosto prestao javljati.

Puno je odaniji bio svojim gitarama, amaterskom bendu i kupovanju sportskih momčadi kojima je posvetio posljednju fazu karijere.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.