Life
79676 prikaza

Nitko nije vjerovao da će se Melaniji ovo dogoditi

Melania i Donald Trump
REUTERS
Čini se kako je atraktivna Slovenka dočekala svojih 5 minuta slave

Ona više nije samo trofejna, mlađa i operirana supruga - Melanijina prisutnost u medijima je sve češća, a dok njenom suprugu i Ivanki popularnost opako pada, Slovenka postaje sve popularnija te njen suptilan utjecaj sve više izlazi na površinu.

Tako je Melanija u posljednjih nekoliko tjedana iz omražene postala simpatična, voljena Prva dama, a to je nešto čemu se nitko nije nadao.

Ponajprije, svi su je doživljavali kao sponzorušu koja je svoju mladost i ljepotu za novac i slavu, a tradicionalna američka javnost zamjerala joj je i činjenicu da je tek brakom dobila zelenu kartu, odnosno da nije rođena Amerikanka i kao takva je postala prva strana Prva dama koju su imali.

Melania Trump | Author: REUTERS REUTERS
Promjena stava

Među svim Trumpovima, ljudi su najmanja očekivanja imali od Melanije. Ona je pritom dolijevala ulje na vatru - izbjegavajući pojavljivanja, odgađanjem preseljenja u Bijelu kuću i općim dojmom nezainteresiranosti za predsjedništvo.

U prvih pet mjeseci Donaldove vladavine živjela je u New Yorku, a tada su bila aktualna govorkanja da je u braku isključivo iz koristi, da je ne treba žaliti iako je očito da je Donald ne doživljava - budući da ga vara.

Melania Trump ANALIZA ODNOSA Life Izbjegavanje ruke otkrilo: Melania nesretna, a brak mrtav!

Osim toga, prema javnim anketama i internet komentarima bilo je očito da ljudima ide na živce što za Prvu damu imaju osobu s velikim brojem golišavih fotografija, gotovo ruskim naglaskom engleskog, tračevima o sudjelovanju u elitnoj prostituciji...

No, čini se da je strpljiva i samozatajna Melanija uspjela to sve preokrenuti u vlastitu korist.

Samostalni angažnam

Čini se kako je Slovenka stekla samopouzdanje kojeg joj je do nedavno nedostajalo te se sve češće sama pojavljuje u medijima, kao što su to činile i Prve dame prije nje, a i sve češće sudjeluje u humanitarnim akcijama, borbi za prava djece i sličnim angažmanima.

Mediji su je prestali kritizirati, a postalo je očito da njen utjecaj raste.

Donald definitivno nije džentlmen

Melania Trump | Author: REUTERS REUTERS
Poznato je kako njen suprug nije od onih koji se lijepo ponašaju prema ženama - tijekom godina 16 ga je žena optužilo za seksualno napastovanje, brojni su primjeri njegovog šovinističkog stava i izjava u javnosti, a bilo je očiti i da se na isti način ponaša prema Melaniji - usporedno s pričama kako ju je ucjenjivao da smršavi nakon poroda ili će je ostaviti, hodajući ispred nje kao da ga nije briga gdje je ili pak hladno se odnoseći prema njoj čak i pred medijskim okom. Melanija je u tome svemu bila tiha, po strani, a tek na postavljena pitanja suptilno branila supruga.

Ivanka isparila

Ivanka Trump | Author: REUTERS REUTERS
Donaldova kćer postala je omražena u javnosti, nakon što su iscurile informacije o njenom šikaniranju žena u vlastitoj tvrtki i tjeranju na povratak na posao nekoliko dana nakon poroda, zatim nakon saznanja o eksploataciji jeftine radne snage za proizvodnju njene odjeće, a posljednja stvar koja je razjarila javnost bio je nedostatak osude nacista iz Charlottesvillea.

Ivanka Trump Modni brend Life Rade za Ivanku: "Gladni smo, govore nam da smo majmuni"

S druge strane, Melanija je na to prva reagirala. Još jedna stvar koja Slovenki ide u prilog je činjenica da je postala modna ikona - unatoč činjenici da je nitko nije želio "obući" za inauguraciju, a danas svi žele kreirati za nju. Ističe se specifičnim, profinjenim i elegantnim individualnim modnim stilom, što Amerikance čini ponosnima.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar MIKA1975
    MIKA1975 11:10 25.Kolovoz 2017.

    Ja ne znam kako samo Ivanka može poljubiti ovo čudoviste od Trumpa!, pa ružan je kao vampir mati mila!!

  • Avatar Zlata Barbalic
    zelda 10:01 25.Kolovoz 2017.

    Ima pravo,što ovi nezgrapni Ameri znaju o modi,ona će im svojim decentnim stilom pokazat tko je,nenametljiva je i zamozatajna..

  • maranatha1955 07:54 25.Kolovoz 2017.

    izvanredna je