Hrvatski festival hrane i vina predstavlja eno-gastro destinacije Korčulu i Pelješac – Degustacije autohtonih sorti vina Plavac mali, Grk, Rukatac i Pošip s tradicionalnim jelima Korčule i Pelješca
Hrvatski festival hrane i vina koji se održava od 13. do 15. studenog u Areni Zagreb, posebnu pažnju posvećuje domaćim eno-gastro destinacijama Korčuli i Pelješcu čije su šume, maslenike, vinograde i gospodarstva poharali ovogodišnji požari. Ovim su povodom u Galeriji Klovićevi dvori danas predstavljeni vrhunski vinari Korčule i Pelješca, čija su autohtona vina ključan čimbenik ovih eno-gastronomskih destinacija.
Ovaj je članak dio naše pretplatničke ponude.
Cjelokupni sadržaj dostupan je isključivo pretplatnicima.
S pretplatom dobivate neograničen pristup svim našim arhiviranim člancima,
ekskluzivnim intervjuima i stručnim analizama.