Life
178 prikaza

Osvoji bluetooth zvučnik sudjelovanjem u kratkoj anketi

Promo Knauf
promo
Osvoji bluetooth zvučnik znanjem o kvalitetnoj izolaciji. Dovoljno je samo odgovoriti na pitanja i objasniti zašto smatrate da je ispravan odabir kvalitetne izolacije važan za vas. Najbolji odgovor nagrađujemo

Pokreni "KNAUF Insulation 2016" istraživanje (sudjeluj i osvoji vrijednu nagradu)

Kako bi saznao više o tome koliko su hrvatski građani svjesni prednosti energetski učinkovitog doma uz kvalitetnu izolaciju, Knauf Insulation odlučio je provesti kratko istraživanje o prednostima pravilne izolacije stambenog prostora, uz vrijednu nagradu za najboljeg sudionika istraživanja.

Energetska učinkovitost danas je apsolutni prioritet svih aktivnosti u području graditeljstva u Europskoj uniji, pa tako i u Hrvatskoj, a postavlja se pitanje koliko smo stvarno upoznati s ovom temom?

S obzirom na stalan rast cijena energenata, upravo je stupanj znanja o pravilnoj izolaciji stambenog prostora od presudne važnosti za građane koji žele uštedjeti, ali i prvenstveno učiniti svoj dom ugodnim za stanovanje. Zbog toga nije svejedno koju ćete izolaciju odabrati i može li ona zadovoljiti baš sve zahtjeve koji se pred nju postavljaju.

Knauf Insulation, kao tvrtka s više od 35 godina iskustva u području izolacije, nastavlja s praksom aktivne uloge i edukacije zajednice u kojoj djeluje. Tim povodom kreirali su istraživanje kako bi provjerili koliko su građani Hrvatske informirani o prednostima kvalitetne izolacije svoga doma te znaju li kako primjenom tih načela mogu značajno uštedjeti i osigurati ugodan i zdrav boravak u prostoru.

Zahvaljujući između ostalog i rezultatima istraživanja, Knauf Insulation će svojim djelovanjem nastaviti informirati građane Hrvatske o prednostima kvalitetno izoliranog i energetski učinkovitog doma za njihov džep, ali i za osjećaj ugodnog i bezbrižnog stanovanja.

Sudjelovanjem u istraživanju možete osvojiti vrijednu nagradu. Pravila natječaja pogledajte ovdje. Dovoljno je samo odgovoriti na pitanja i objasniti zašto smatrate da je ispravan odabir kvalitetne izolacije važan za vas. Najbolji odgovor bit će nagrađen TDK Bluetooth zvučnikom A08 TREK MINI:)

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.