Life
1330 prikaza

Otkrivamo tajni plan Kolinde Grabar Kitarović i Vesne Pusić

Naslovnica Expressa
1/2
Express
U novom Expressu pročitajte što čeka Milanovića i što planira Drago Prgomet

Hrvatska ministrica vanjskih poslova želi postati "direktorica svijeta" – ambicija joj je useliti se u Ban Ki-Moonov kabinet. 

Kabinet je prostran, prozračan i svijetao, a s njega puca lijep pogled na cijelu planetu, koja vam se prostire pod nogama. No, da bi došla do te pozicije, Vesna Pusić za početak – mora dobiti odobrenje nove predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Tu počinje krimić s flashbackom, u kojem jednu od glavnih uloga igra Clark Gable hrvatske politike – Stjepan Mesić. Novi Express otkriva sve detalje ove igre kojoj je cilj da Vesna Pusić dođe na čelo UN-a.

Tea Kvarantan Soldatić, novinarka pored koje riječ tajna zvuči posve besmisleno u novom Expressu otkriva kako će se Zoran Milanović snaći kada se u Saboru uskoro promijeni odnos snaga. Milanović će imati još jedan glas manje, a netko drugi imat će više.

Naslovnica Bestbooka | Author: Express Express

Express objavljuje leksikon crvenog mrakobjesja, odnosno preglednu listu komunista koji su osamdesetih žarili i palili SR Hrvatskom. Donosimo sve o Kockici, Juri Biliću, Dušanu Dragosavcu, Jošku Čelanu, Zdravku Tomcu i drugim istaknutim apologetima jednopartijskog sustava, te najdojmljivije citate iz njihovih uradaka o bratstvu i jedinstvu, drugu Titu, Jugoslaviji, zajedništvu, zvijezdi petokraki, Udbi, KOS-u i sličnim fenomenima.

Drago Prgomet, najzvučnije ime modernog hrvatskog disidentstva, otkriva nam što kani poduzeti u izbornoj godini. S kim ide, s kim ne ide u svoju novu politiku. 

U Expressu vas čeka najbogatiji i najpregledniji izvor informacija o knjigama – prilog Bestbook.

Tomislav Klauški komentira najnovija zbivanja na političkoj sceni, a Miroslav Lilić dosege Crno bijelog svijeta, te zadnjeg splitskog Porina.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.