Life
965 prikaza

Ovo su tri poze u seksu koje muškarci najviše vole

Seksi par
Thinkstock
Svaka osoba žima svoju listu omiljenih poza. Zanimljivo je da se kod oba spola omiljene poze najčešće poklapaju, ali ima i nekih specifičnosti. Ovo su omiljene poze muškarca

MISIONARSKA POZA

Muškarci su ovu pozu opisali kao najbolju za početak. Obzirom da tako gledaju lice svoje partnerice, ona im pruža osjećaj intimnosti. Muškarci tvrde da u ovoj pozi najbolje kontroliraju svoj orgazam. Ovu pozu prakticiraju uglavnom s djevojkama prema kojima imaju neke osjećaje. 

DOGGY

Muškarcima je ovo najdraža poza. Kažu kako ona u njima budi životinjski instinkt, ali na pozitivan način. Ova poza im je omiljena jer s njom osjećaju da imaju najveću dominaciju nad partnericom, a za neke je to i poza s kojom imaju najbolji pogled na partnericu. 

ONA JE GORE

Mnogi muškarcima ova je poza odlična iz više razloga, a najviše zbog toga jer se ne moraju brinuti hoće li povrijediti partnericu, obzirom da je ona ta koja kontrolira situaciju. Ova im je poza među najdražima jer su im ruke slobodne, pa s njima mogu raditi što hoće.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.