Life
3487 prikaza

Party kraljeva bitcoina: "Evo vam koke, nemojte nas fotkati"

Klub The Box na Manhattanu
Screenshot Youtube
Svoje bogatstvo su zgrnuli, a sada na neobuzdanim partyjima sanjare o revoluciji ekonomskog sustava

MDMA, kokain, potoci šampanjca i gole žene na partyju godine u New Yorku. No nije riječ o nekom crveni tepih događanju, dodjeli nagrada ili Met Gala balu, već okupljanju onih koji su u proteklom desetljeću "natukli" bogatstvo u kriptovalutama.

Na ekskluzivnom događanju pridružila im se i novinarka Business Insidera. Sve se događalo u burlesknom klubu The Box na Manhattanu, a zaštitar je plesačici odjevenoj u zlato rekao kako je to "ona bitcoin ekipa koja danas partija".

Blockchain bogataši su, piše Business Insider, zapravo bili na krstarenju i "svratili" su ovdje kako bi posjetili konferenciju o kriptovalutama "Consensus". Nakon neviđenog luksuza na krstarenju gdje su se dijelili Aston Martini i svjetleće narukvice,party se nastavio u the Boxu.

Hong Kong Teški luksuz Style Najskuplje ulice: Ovdje stan ne mogu kupiti ni najbogatiji

Fotografiranje je u klubu strogo zabranjeno, a podije zauzimaju polugole plesačice koje kada ne simuliraju scene seksa glume da jedu izmet jedna s druge. Neke su odjevene kao Madonna krajem osamdesetih, a kraj njih lelujaju muškarci s medvjeđim glavama na tijelu. Kokaina i droge ima na bacanje, kao i šljokica i šampanjca.

Novinarki jedna žena nudi kokain i kaže "nemojte o tome pisati", a kreatori kriptovaluta između buljenja u golotinju i drogiranja objašnjavaju moć i snagu decentralizirane tehnologije i način na koji će to transformirati ne samo internet i ekonomiju već cjelokupno društvo.

"Mnogi se od nas nisu niti nadali bogatstvu, ali što da sad radimo s tim silnim novcem", kaže jedan od gostiju. Svi dijele osjećaj sreće da su, napokon, nakon toliko poruga društva, dokazali da su u pravu. Sve medijsko praćenje kriptovaluta shvaćaju kao validaciju svog rada.

Nastupa reper imena YTCracker čije pjesme imaju naslove kao što su "Bitcoin Baron" i "Crypto Illuminati", a organizatori su inzistirali da nastupa baš on.

"Blockchain će promijeniti cijeli svijet, ovo je samo početak", kaže jedan od sudionika podižući čašu šampanjca.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.