Life
15951 prikaza

Playboyeve zečice koje su završile kao kriminalke

Swetlana Maslowskaya
screenshot/youtube
Samo ljepota nije dovoljna za uspjeh u životu, a to su iskusile ove ljepotice sa stranica Playboya

Playboyeve zečice desetljećima su idol ljepote i sirove privlačnosti, ali nisu sve savršene. Neke od njih su bile upletene i u zločine.

Louise Glover

Rođena u Engleskoj, Louise je upoznala Hugha Hefnera na jednom tulumu i uskoro se počela pojavljivati u Playboyu. Ubrzo je stekla veliku popularnost i postala je model godine, a negdje u to vrijeme pokazala je svoju mračnu stranu. Jednom prilikom je neka žena gledala njenog bivšeg muža u noćnom klubu, a Louise ju je prvo polila pićem da bi je kasnije pratila u WC i tamo joj nekoliko puta udarila glavom. Osuđena je zbog napada i dobila uvjetnu kaznu.

Tanya Beyer

Tanya Beyer | Author: screenshot/youtube screenshot/youtube

Početkom devedesetih žarila je i palila Playboyem, ali je i stekla ovisnost o tabletama protiv bolova. Išla je od liječnika do liječnika i tražila da joj daju recepte kako bi mogla kupiti tablete protiv anksioznosti i oxycodon. Većinu tableta bi popila, a dio je prodavala. Na kraju je uhvaćena i optužena zbog trgovine oxycodonom.

Angela Dorian

Željela je postati glumica, ali kad joj to nije pošlo za rukom, pristala je skinuti se za Playboy. Bila je toliko uspješna da je njena fotografija otišla na Mjesec sa Apollom 12. U nešto poznijoj dobi je ubila svog supruga nakon svađe, a osuđena je na 9 godina zatvora zbog ubojstva.

Swetlana Maslowskaya

Swetlana Maslowskaya | Author: screenshot/youtube screenshot/youtube

Po rođenju Njemica uspješno je vladala Playboyevim stranicama sve do svojih ranih tridesetih kad je pronašla ljubav u naručju pedesetak godina starijeg gospodina koji joj je davao skupe automobile i brda novca. Međutim, kad je njen sponzor umro, vlasti su shvatile da nije platila porez na sve te silne darove i osuđena je na dvije godine zatvora.

Kristina and Karissa Shannon

Prekrasne blizanke bile su zečice, a jedno vrijeme su živjele i s Hughom Hefnerom. Uhićene su prije nego su postale zečice i to zbog napada. Naime, na jednoj zabavi su razbile bocu na glavi jednoj ženi zbog čega su uhićene i optužene za napad.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.