Life
1407 prikaza

Posjetite novi Budi.IN, koji je sada još bolji, ljepši i sadržajniji!

Budi.IN
Portal Budi.IN donosi još jednu novost - rubriku Cipele!

Za sve one koji prate trendove i sami ih slijede, top internetska destinacija Budi.IN sada je u novom ruhu. Očekuje vas puno jednostavniji pristup svim informacijama u rubrikama: News, Moda, Beauty i Dolce Vita. U posljednoj možete pronaći sve ono lijepo što nije moda i beauty - interijeri, hrana, destinacije i dobre ideje za svaki dan.

"Nadamo se da su naši vjerni čitatelji jednako oduševljeni s novim dizajnom oko kojeg smo se zaista potrudili", poručuje ekipa Budi.IN-a.

Stoga svakako pregledaj novi Budi.IN koji vam donosi intervjue svih divnih djevojaka s naslovnica, ali i puno street stylea, što u režiji Gorana Čižmešije, što u stranom izdanju. 

Portal Budi.IN ujedno donosi još jednu novost, a to je rubrika Cipele. Primjetivši kako čitateljice obožavaju sve vezano uz najnovije modele cipela, tenisica i čizama, redakcija je odlučila toj temi pokloniti cijelu jednu rubriku. 

Posjetite novi Budi.IN, koji je sada još bolji, ljepši i sadržajniji!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.