Life
157 prikaza

Preokrenuo je sve - njegovi su tulumi najbolji u Indiji

Summer House Caffe, Indija
Summer House Cafe
Kaže se kako su najbolje zabave u svijetu u Londonu, Hong Kongu i New Yorku, no Delhi se probija među prijestolnice zabave

Ricky Teja (32) nekad je bio popularni DJ, no ovaj mladi poduzetnik danas se povukao iza scena i jedan je od ljudi koji vode klubove s najboljim tulumima u Delhiju. Njegov Summer House dobro je poznat svima koji žele biti viđeni na klupskoj sceni, a najnoviji klub Bandstand smjestio se odmah do Summer Housea i dostupan je samo odabranima

Teja se nada da će Summer House brand proširiti dalje od Delhija, u Mumbai i sveučilišni grad Pune i krenuti stopama Riyaaza Amlanija i Manua Chandre, najuspješnijih indijskih ugostitelja te sam izgraditi svoje klupsko carstvo i imati ključnu ulogu u vikend zabavi za mlade u Delhiju.

Bandstand klub u Indiji | Author: Bandstand Bandstand

Summer House je uređen zapadnjački, a tu je i tematski bar s kombijem iz kojeg se poslužuje isključivo Absolut votka, a koji podsjeća na mnoge kombije pretvorene u barove na jugoistoku Azije. Iako Teja izgleda kao i mnogi njegovi gosti, a krase ga brojne tetovaže, fokusiran je isključivo na posao i iskorištavanje svih veza koje je stekao u ranijoj karijeri. 

"Morao sam pustiti bradu, inače izgledam kao klinac", ispričao je za OZY. Iako su mu tek 32 godine, karijera mu je bila ispunjena raznim poslovima, a najviše je o poslovanju naučio kao DJ na fakultetu

Bandstand klub u Indiji | Author: Bandstand Bandstand

Koliko je indijsko tržište zahtjevno pokazuje i procjena da će ugostiteljsko tržište 2018. godine biti teško 61 milijardu dolara. Teja kaže da za svoj plan ima tri ključne strategije: 

"Prva je zaposliti žene, one su zrelije, a  muškarci se znaju zanijeti. Drugo, ti moraš biti brand i igrati na kartu iskustva, a moja specijalnost je glazba. Treće - igraj na razne interese bogatijih Indijaca u 20-im i 30-im godinama", zaključio je. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.