Life
521 prikaza

Slavni sommelier radi vina. Tri su već tu, dva još stižu

1/7
Ivo Kozarčanin/Express
Znanje stečeno kušanjem primjenio je u proizvodnji. Klaudio Jurčić, četverostruki sommelierski državni prvak, napravio je pjenušac, bijelo i crno vino, a radi još jedno bijelo i drugi crnjak

Radim vina kakva želim, važno mi je kako se pri tome osjećam i ne mislim da će se svakome svidjeti. Ne mogu se na tržištu ‘tući’ s velikima, a želim da mi i taj posao bude zadovoljstvo, rekao je naš slavni sommelier i četverostruki državni prvak Klaudio Jurčić iz opatijskog restorana Bevanda pričajući o vinima koja radi s prijateljima vinarima. Tri su već na tržištu.

Ovaj je članak dio naše pretplatničke ponude. Cjelokupni sadržaj dostupan je isključivo pretplatnicima. S pretplatom dobivate neograničen pristup svim našim arhiviranim člancima, ekskluzivnim intervjuima i stručnim analizama.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.