Life
4474 prikaza

Striptizeta koju glumi J. Lo: Ovako smo opljačkale bogatune

Jennifer Lopez i Consance Wu u filmu "Hustler"
STX Entertainment
Film "Hustler" ima premijeru za nekoliko dana, a jedna od "plesačica" tvrdi da je njena priča ona stvarna iza glavne uloge

Od šopinga u "Louboutinu" od 80.000 dolara do golišavh kokainskih zabava s R&B zvijezdama – stvarna zvijezda striptiz kluba koju Jennifer Lopez glumi u novom filmu, izlazi sa svojom istinitom pričom.

Prije šest godina, Samantha Barbash bila je mozak skupine lukavih radnica striptiz kluba koje su bogatim direktorima odnijele hrpu novca. Odvodile bi ih sa strane, navodno ih drogirale i potom s njihovih kreditnih kartica podizale desetke tisuća dolara.

Striptiz klub Vojni luksuz Life Striptiz za generale - šampanjac platili 400 eura

Njihovi pothvati nadahnuli su skori igrani film "Hustlers" o grupi egzotičnih plesačica koje se žele osvetiti svojim klijentima i u kojem J. Lopez igra ulogu navodno napisanu po stvarnoj Barbash.

Barbash je trenutno na uvjetnoj slobodi nakon što je priznala krivnju za zavjeru, napad i tešku krađu. Njen razlog zašto s ovime izlazi u javnost jest to što tvrdi da J.Lo i producenti filma od nje nisu otkupili prava na njezinu životnu priču.

Barbash, poznata i kao Samantha Foxxx, objavila je knjigu "Podvlačenje". U njoj je detaljno opisala svoj rad s klijentima, uključujući repere, filmske zvijezde, predsjednike uprava iz 500 najbogatijih tvrtki po Fortuneu, milijardera koji vodi jednu od najvećih institucija u SAD-u i vlasnika globalnog hotelskog lanca.

U ekskluzivno objavljenom izvatku iz knjige koji je Barbash objavila na Page Six, ona otkriva: "Moji klijenti su uglavnom bili VIP klijenti u Scoresu i Hustleru... Posao mi je bio da ih zabavim s djevojkama i podizanjem atmosfere... Dogovarala bih da im na zabave dolaze najzgodnije djevojke. Te su djevojke fantastično zarađivale i morale su imati i savršena tijela i lijepa lica. Za njima su nastupale 'pahuljice', djevojke niže razine koje bi obavljale 'prljavi posao'. Ponekad bi njihovi zadaci uključivali razne seksualne aktivnosti... Za takve zabave meni i djevojkama uvijek su se isplaćivale ogromne svote."

Zatim nastavlja: "Jedne noći u Hustleru poznati R&B pjevač, ne baš na najboljem glasu, zabavljao se u privatnoj sobi cijelu noć. Želio je nastaviti zabavu i u svojoj hotelskoj sobi, pa je zamolio domaćina da nas sve pozove da dođemo. Rekao je da će svakoj djevojci platiti dodatnih 8000 dolara.

Jennifer Lopez i Consance Wu u filmu "Hustler" | Author: STX Entertainment STX Entertainment

"Kad smo stigli u njegov hotelski apartman s pet zvjezdica, njegovo osiguranje odmah je uzelo sve naše telefone i natjeralo nas da potpišemo dokumente o neotkrivanju podataka. Željeli su osigurati da nijedna divlja zabava, koja uključuje puno droge, ne procuri u medije."

"Bio je toliko paranoičan da nije bilo seksualnog odnosa. Čak ni pahuljice nisu trebale ništa učiniti. Želio je samo plesati s djevojkama i šmrkati kokain okružen svim tim golim tijelima. Nakon sat i pol počeo se ponašati neobično, neprestano je pogledavao kroz prozore i ispod vrata, sve zbog paranoje uslijed droga koje je uzimao. Kad je vidio da odlazim rekao mi je: 'Molim te, nemoj ići. Žao mi je ako sam sj***an. Lijepo mi je u tvom društvu.' Dao mi je veliku napojnicu i svoj osobni telefonski broj i od tada smo prijatelji."

Striptiz klub Neočekivani susreti Life Striperica: "Upravo sam se skinula kad su u klub ušli moji prijatelji..."

Ona detaljno opisuje i striptiz noć s klijentom s Wall Streeta.

"On i ja otišli smo oko 17 sati, nakon što je potrošio već oko 115.000 dolara. Nije to bila velika stvar, to se smatralo malim novcem. S nama su išle i uobičajene vrhunske djevojke s kojima sam radila. Ariana, Hana i ja ušle smo u luksuzni SUV što mu ga je dovezao naš klub i otišli smo u Christian Louboutin u ulici Horatio."

"Unaprijed sam ih nazvala i dogovorila da za mene otvore trgovinu oko 18 sati. Voditelj dućana je rekao da će otvoriti trgovinu, ali da ćemo morati potrošiti najmanje 30 tisuća dolara. Rekla sam mu da nema problema i da ćemo najvjerojatnije potrošiti oko 80 tisuća dolara. Za manje od sat vremena potrošili smo skoro točno toliko. Sve smo dobile bezumnu količinu cipela i torbica! Bio je to san svake djevojke."

"Taj klijent s Wall Streeta nije brinuo o novcu, svidjela mu se zajednička kupovina, pa nam je rekao predložio da to isto ponovimo i sutra."

45-godišnja Barbash piše dalje da ga je sutradan pokupila u restoranu na Wall Streetu i da joj je potom kupio dva skupocjena sata. Koliko u njenoj priči ima istine, ostaje otvoreno. Čak, kako navodi Page Six, nije još sigurna hoće li doista podići tužbu zbog filma s J. Lo, nego to još uvijek "razmatra".

Njezin odvjetnik Bruno Gioffre rekao je: "Film se temelji na zapisima sa suđenja i intervjuu njujorškog magazina što ga je dala jedna od suoptuženica u slučaju protiv plesačica. Iako Samantha u to vrijeme nije bila plesačica, vjerujemo da se film i lik Jennifer Lopez temelji na njoj. Planiramo pogledati film prije nego što odlučimo koje ćemo korake poduzeti."

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.