Life
4171 prikaza

Truli bogataši: Beyonce i Jay Z najbogatiji su par na svijetu

Beyonce i Jay Z
Doug Peters/Press Association/PIXSELL
Ukupno vrijede 1,16 milijardi dolara, a sve što taknu kao da se pretvara u čistu lovu

Beyonce i Jay Z već su najjača imena svjetske glazbene scene, a odsada su i službeno milijarderski par, pokazala je Forbesova lista Najbogatijih žena Ameriker (koje su same zaradile novac, a ne naslijedile ga ili stekle udajom).

Prema njoj, Beyonce Knowles je "teška" 350 milijuna dolara, a samo njena svjetska turneja Formation donijela joj je četvrtinu milijarde dolara. 

Njen suprug, Jay Z, prema Forbesovoj listi Najbogatijih u Hip Hopu 2017. povećao je svoje bogatstvo za 30 posto te sada vrijedi 810 milijuna dolara, piše Business Insider. Tako ukupna računica bogatstva para iznosi nevjerojatnih 1,16 milijardi dolara. 

 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Do milijarde su došli djelomično zbog ulaganja svojih 200 milijuna dolara u njihovu novu glazbenu streaming uslugu Tidal, koja sada navodno vrijedi 600 milijuna dolara, čak 10 puta više nego što su platili kompaniju prije dvije godine kad su je kupili. 

Ipak, prema Forbesu većina bogatstva Jay Z.-a dolazi od njegove tvrtke Roc Nation, kao i od njegovog branda šampanjca Armand de Brignac, od kojih obje ostvaruju velik profit i rast.

 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Samo prošli tjedan glazbenik je potpisao novi 200-milijunski ugovor s tvrtkom Live Nation.

Status milijardera par je postigao u godini kad očekuju još sretnih vijesti - ovog bi ljeta trebali ponovno postati roditelji blizanaca.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.