Life
2290 prikaza

Upravo vjenčani: Messi i Antonella upoznali se s 5 godina

Fotografije s vjenčanja Lea Messija
Reuters
To je vjenčanje stoljeća u Argentini, a Messi je dokaz kako u svijetu nogometaša i sponzoruša prava ljubav postoji

Argentinski Rosario noćas je bio središte nogometnog glamura - oženio se Leo Messi. Jedan od najboljih nogometaša svih vremena oženio je svoju dugogodišnju djevojku, majku njegove dvoje djece i ljubav iz dječačkih dana, prekrasnu Antonellu Roccuzzo, a među 250 gostiju bila je gotovo kompletna momčad Barcelone.

Fotografije s vjenčanja Lea Messija | Author: Reuters Reuters

Sve njih čuvalo je oko 450 policajaca među kojima su bili i neki bivši agenti Mossada, a gostima su na vjenčanju zabranjeni mobiteli dok je osoblje hotela u Rosariju moralo zakleti na tajnost.

Priča iz bajke

Leo i Antonella upoznali su se kad je Messiju bilo pet godina, a njihova dugogodišnja veza svjetskim medijima nikada nije bila toliko zanimljiva s obzirom da se uz njih jako rijetko vežu skandali. No, argentinski mediji tvrde kako Messijeva majka i Antonella nisu u najboljim odnosima što je Leo opovrgnuo. 

Fotografije s vjenčanja Lea Messija | Author: Reuters Reuters

Od svjetskih zvijezda prvi je na crveni tepih stupio Samuel Eto'o sa suprugom, a nakon njega redom su stizali Aguero, jedan od Leovih najboljih prijatelja Cesc Fabregas sa zaručnicom Daniellom Seeman koja je ujedno i najbolja prijateljica prekrasne mladenke... Pažnju je privukao i Neymar koji se na vjenčanju pojavio sam pa su argentinski mediji odmah iskopali podatak da je to stoga što je njegova djevojka Bruna Marquezine odbila Brazilčevu prosidbu.

A kako bi se izbjeglo podudaranje u haljinama, bojama ili čak materijalima istih, što, čini se, posebno boli gošće na svadbenim svečanostima, savjetovano je djevojkama da na vjenčanje ponesu po tri haljine. Rekorderka je bila supruga Martina Demichelisa, Playboyeva zečica Evangelina Anderson, koja je uzela pet haljina.

Fotografije s vjenčanja Lea Messija | Author: Reuters Reuters

Nakon prvog poljupca kao gospodin i gospođa Messi, stiglo je i iznenađenje za Antonellu. Messi je, naime, bez njenog znanja organizirao dolazak argentinskog pjevača Abela Pintosa koji je otpjevao njenu najdražu pjesmu Sin Principio ni final (Bez početka ili kraja).

Naravno, i ispred luksuznog hotela natiskalo se stotine obožavatelja koji su barem na taj način željeli biti dio velikog dana jednog od najvećih nogometaša svijeta. No, kako to obično biva, ni to nije moglo proći bez 'incidenta' pa je nekolicina najglasnijih iskoristila pažnju medija i prosvjedovala predstavljajući tako 600 radnika koji su nedavno dobili otkaz u Pepsicu.

Fotografije s vjenčanja Lea Messija | Author: Reuters Reuters

Jedan detalj posebno je zabrinuo Messija i njegovu užu obitelj. Kad su novinari jednog argentinskog tv showa nazvali Leovu tetu kako bi je pitali o detaljima vjenčanja njegog nećaka, gospođa je otkrila da nije ni pozvana na svadbu, a kad je shvatila da je uživo u prijenosu, spustila je slušalicu. Ubrzo su je ponovno nazvali nakon čega je u suzama rekla da je za sve kriva Leova 'grozna' majka Celia.

Eto, i na takvim glamuroznim vjenčanjima, pa čak i u bajkovitoj priči poput ove, ima napetosti, obiteljskih problema, nezadovoljstva...

Više čitajte na 24sata.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.