Life
1177 prikaza

Veliko priznanje: Hrvatska je Stiniva najljepša plaža u Europi!

Plaža Stiniva na otoku Visu
HTZ
Čitatelji portala European Best Destinations od brojnih su europskih plaža kao najljepšu odabrali Stinivu na Visu, s brojnim preporukama za odlazak na ljetovanje u Hrvatsku

Ako još uvijek razmišljate kamo ići na ljetovanje ove godine, raj vas definitivno očekuje na hrvatskoj plaži Stiniva - piše britanski Daily Mail povodom proglašenja Stinive na Visu najljepšom plažom u Europi. Nju su u izboru 300 europskih plaža s najvećim brojem glasova odabrali posjetitelji portala European Best Destination - čak njih 10 tisuća. 

Plaža Stiniva na otoku Visu | Author: HTZ HTZ

" S kristalnom čistim morem, bijelim pijeskom i impresivnim liticama u pozadini, jasno je zašto je ova plaža pobijedila" pišu strani mediji hvaleći ljepotu otoka Visa, ali i općenito hrvatske obale.  Također je naglašeno kako je plaža dobro prometno povezana te kako je, zbog prirodne hladovine, pogodna i za obitelji s malom djecom.

Pogledajte video koji prikazuje ljepote Stinive:

Portal European Best Destinations europska je organizacija sa sjedištem u Bruxellesu, a glavne aktivnosti organizacije uključuju promicanje europske kulture i turizma. Obraćajući se publici putem online kanala, portal ima važnu ulogu u promicanju Europe kao broj jedan destinacije u svijetu, a ujedno nudi i turističke informacije za više od 355 europskih destinacija.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.