Life
25848 prikaza

Zdravko Čolić: "Obožavateljica mi je izbola suprugu"

Zdravko Čolić
Tomislav Miletic (PIXSELL)
Seks simbol i jedan od najpopularnijih pjevača Jugoslavije otkriva zašto ne priča o svojoj obitelji

- Mnogo toga sam prošao i doživio u životu. Jednom je moju suprugu napala neka obožavateljica i posjekla je po licu. Sandra se izmaknula, ali ju je ova ipak zakačila, srećom bez većih posljedica. To je bilo davno, ali se i danas sjećam toga. Moja žena drugih većih neugodnosti nije imala, jer se eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i djeca trebaju biti daleko od očiju javnosti - kaže Čola.

Objašnjava kako je u ovom slučaju sreća u nesreći bila to što njegova zakonita supruga nije ljubomorna, pa se drama brzo završila.

- Moja supruga je reagirala kako treba. Ona razumije moj posao. Mislim da to pozitivno djeluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lijepo, kao nešto što predstavlja dio mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Vjerujem kako joj je samo drago zbog toga - ispričao je pjevač koji je nekoć žalio i palio po ovim prostorima, a i danas redovito puni dvorane.

Presudila je "viša sila"

Na pitanje kako ga je supruga Aleksandra Čolić osvojila, ranije je rekao:

- Svaki muškarac vodi na netko brine o njemu. Mislim da je to presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Ona je studirala u Beogradu, pa smo se nastavili viđati. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine, živcira se... Čovjek nekako prepozna osobu koju bi opet rado vidio, uhvati neku emociju bez riječi koja govori da joj je stalo do njega. To je teško objasniti jer pred tobom može biti najljepša i najpametnija žena, a da jedva čekaš otići od nje. Viša sila određuje zašto su neki ljudi zajedno, a drugi nisu. Sandrina i moja aura su se prepoznale, to je vjerojatno bilo sasvim dovoljno za ulazak u neku novu dimenziju - objašnjava.

(B92)

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.