Life
1429 prikaza

Žene u seksu ovo rade samo zbog frajera

Basic Instinct 2
MGM
Ovo otkriće muškarcima možda i nije neka novost

Hollywood nas je naučio, i to pogrešno, da kada su žene glasne u seksu da to znači da uživaju. Stručnjaci na sveučilištu u Leedsu su naime otkrili kako žene "svu onu buku" tijekom seksa rade ne zato što im je sjajno, već time žele usrećiti svog partnera.

Ovo otkriće muškarcima možda i nije neka novost, jer dobar dio njih zna razlikovati udzahe zadovoljstva od onih lažnih.

U istraživanju su sudjelovale žene starosti između 18 i 48 godina, a 66 posto njih je priznalo kako su tijekom seksa glasne kako bi njihov partner brže doživio orgazam. S druge strane, 87 posto žena je reklo da to rade jer misle kako time poboljšavaju partnerovo samopouzdanje.

Neke su pak rekle kako to rade iz čiste dosade.

Rezultati istraživanja ne bi trebali obeshrabriti muškarce, već potaknuti žene da bolje komuniciraju s partnerima, kažu im što žele, pa da iskreno vrište, a ne recimo iz dosade.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • gabriella 13:00 24.Studeni 2015.

    Ne kužim samo zašto istraživanje nije obuhvatilo i žene starije od 48?! Ja se imam namjeru sexati još jako dugo! I tek sad sam relevantna za sudjelovati u anketi!

  • NEVALJALA 08:47 21.Studeni 2015.

    A ne mogu ćutati kada mi to lepo radi . :-))