Style
4000 prikaza

Paklena zvijer na šest kotača ima 750 konjskih snaga

Jeep Wrangler Rubicon 6x6 pickup
Screenshot/Twitter/Barrett-Jackson
Nazivaju ga automobilom s kojim ćete izazvati zavist i divljenje onih koji vide ovu 'Zvijer'

U posljednje vrijeme nije baš lako oduševiti, posebno u svijetu automobila u kojem se poznati i slavni voze u Bentleyju ili Benzu. Jeep Wrangler Hellcat 6x6, nazvan "Inferno",čini se da bi mogao biti dobar, praktičan i stylish automobil za velike ljubitelje pokazivanja, tako ga barem reklamiraju na stranicama aukcijske kuće koja ga prodaje. 

Automobil je baziran na modelu iz 2016. godine Jeep Wrangler Rubicon izdanju u povodu 75.godišnjeg obilježavanja izdanja Hard Rock Edition. Snaga dolazi iz 6,2-litrenog Dodge Hellcat V-8 motora sa 707 ili 750 konjskih snaga, ovisno je li riječ o tvorničkom modelu iz aukcijske kuće Barrett-Jackson ili 750-KS broju od Exotic Custom Motosport, tvoraca Inferna.

Gume će ga održavati visoko u zraku, a crvena završna boja u kombinaciji je sa ugrađenim krovnim nosačem s prednjim i stražnjim LED svjetlosnim trakama za nepogrešiv profil. Dugačak je gotovo šest metara, a unutrašnjost je prekrivene kožom, piše Popular Mechanics.

Pininfarina HK GT Concept Konkurencija Rimcu Style Skoro stoljeće dizajniraju Ferrari - pogledajte tu električnu zvijer

Možda najbolji poziv za kupovinu ovog automobila stoji iza rečenice, ako imate dovoljno gotovine, ega i veliku želju da djeca 'cvile' a da odrasli pozelene od zavisti, ovo je automobil za vas. Aukcija na kojoj će se moći kupiti pravi je show, i traje još nekoliko dana. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.