Style
1074 prikaza

Tražite ideju za poklon za svoje voljene? Pogledajte naše preporuke za različite prilike

1/2
PROMO
Ponekad je dobro tokom cijele godine slušati što ljudi vole i to i zapamtiti, jer ćete tada lakše izabrati poklon, koji će oduševiti vašeg primatelja. Teško vam je odabrati poklon za muškarca? Nebrinite, donosimo ideje koje će vam dati mnogo opcija

Koliko god mislili da je za ženu puno teže kupiti poklon, vjerujte za muškarce je to puno teže, pogotovo ako ga neznate dovoljno ili niste sigurni u njihov ukus. Ipak, donosimo vam mogućnosti i savjete koji će vam pomoći pri odabiru s nadom da će vašem primatelju izmamiti osmijeh na usta. U slučaju da nepoznajete dovoljno osobu kojoj kupujete poklon, predlažemo da ne kupujete nešto u što niste sigurni da bi se osobi svidjelo, radije igrajte na sigurne poklone. Za svečanije prilike, diplome, vjenčanja, rođendane predlažemo da razmislite o kupnji sata.To je uistinu vrijedan poklon, kojim dajemo do znanja da nam je doista stalo do osobe kojoj ga poklanjamo i da ju iznimno cijenimo. Stoga je sat prikadan i kao poslovni poklon kolegi, a isto tako kao i izuzetno dobar dar za prijatelja, oca ili bračnog partnera. Probajte razmišljati kojem stilu pripada osoba kojoj kupujete poklon, te joj odaberite nešto iz takvog asortimana. Primjerice ako znate da osoba puno putuje na poslovne sastanke, potražite mu jednu lijepu poslovnu torbu ili torbu za laptop, a za one avanturističkog duha izaberite kvalitetni sportski ruksak, koji je jedan od glavnih stvari koje će nositi na put. U zimskom periodu idealni su pokloni oni koji se mogu svaki dan koristiti, kao na primjer šalovi, kape i rukavice. Bilo da su jednobojni ili s uzorcima idealni su za poklon jer muškarci kao i žene vole mjenjati modne dodatke i uparivati ih sa ostalom odjevnom kombinacijom. Stoga kako kažu, što više to bolje. Ukoliko kupujte poklon za dječaka možete se odlučiti i za kupnju elegantnih i bezvremenskih cipela za dječake. Predlažemo da nekoliko tjedana prije ležerno uz razgovor prošetate (sa osobom kojoj kupujete) do izloga trgovina i komentirate neke od cipela. Tu ćete dobiti uvid što se osobi sviđa, pa ćete lakše odabrati one prave. Samo nezaboravite upitati prodavača možete li se vratiti ili zamijeniti kupljena roba.

 | Author: PROMO PROMO

Muški novčanici kao savršen poklon za sve prigode

Novčanik je uistinu jedan od najboljih poklona kojeg možete pokloniti. Savršen je za sve prigode i uzraste. Muški novčanik možete pokloniti kao savršen poklon poslovnom partneru, kao i prijatelju ili obitelji. Muškarcima je novčanik uistinu bitan isto kao i ženama njihova trobica. Visokokvalitetni muški novčanici vam pomažu održati organiziranim sve vaše svakodnevne potrebe, od kartica do podsjetnika, novaca i ostalih dragocijenosti. Zato je potrebno imati jedan dobar i kvalitetan muški novčanik. Za one mlađe i modernije potražite novčanike koji imaju lanac, koji se može objesiti na alkicu od hlača, to je veoma cool i moderno. Za one muškarce koji imaju umjetničku dušu izaberite one od tekstila sa različitim uzorcima, biti će primijećeni, a vama veoma zahvalni na takvom daru. Kao vječan i vrlo poseban muški novčanik izaberite definitivno one kožne koji su izdržljivi, pouzdani, bezvremenski i elegantni.

Kako održavati kožne novčanike?

Da bi kožni novčanik duže izgledao kao nov, trebali biste ga znati održavati. U koliko je vaš novčanik mokar ili vlažan od kiše, prebrišite ga samo glatkom krpom, a za ljepši izgled i trajnije održavanje kupite regenerator, u trgovinama sa kožnom galanterijom, koji ćete nanijeti na suhu krpu i samo prebrisati novčanik, koji će odmah dobiti sjajniji i ljepši izgled. Koža će se obnoviti i neće biti suha i sklona pucanju. Na taj način održati ćete vaš novčanik dugo vremena da izgeda kao nov.