Top News
1312 prikaza

Hrvatska ostala bez vrijednih titovih šahovskih figura

express
Potražite novi Expresss na svim kioscima. Donosimo svjetske teme, vrhunske analize, reportaže, velike intervjue i kolumne...

Prvi hrvatski klinički farmakolog, prof. dr. Igor Francetić, o roditeljima partizanima, holokaustu i tajnama crvenog albuma s nasmijanim licima. Analiza Ivana Pandžića: “Mafija, prijetnje, vragovi, strah... Kum 4? Ne, obračun u HDZ-u zbog afere plin”. Velika priča o sinjskoj Dalmatinki, u doba svog vrhunca najvećoj tvornici konca i prediva u bivšoj Jugoslaviji, otvaranjem koje je pokrenut ne samo gospodarski nego i društveni razvoj dotad pretežno ruralnoga kraja, te o pogubnom utjecaju privatizacije. Tema - Ima li nade za splitske secesijske ljepotice ili kad beton novogradnje caruje, a kupus glumi cvijeće. Izložba “Neumorni istraživač Radivoj Simonović” u Zavičajnome muzeju u Obrovcu: “Ovo su gorštaci s Velebita stotinu godina prije Luke Modrića”. Povjesničar Ivo Goldstein piše: “Hrvatske politike u BiH u posljednjih 30 i više godina ključ je za razumijevanje sramotnog slučaja Kordić i hrvatskih europarlamentaraca”. Ugledni književnik Miljenko Jergović feljtonizira “Dubrovačka ljeta s Aleksandrom Rankovićem”.

Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima

 | Author: express express

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.