Top News
2603 prikaza

Komšićev otac prijeti - Sutkinju Mazalin čuva policija

Ivo Komšić - otac Davida Komšića
Željko Lukunić/PIXSELL
U samo nekoliko dana je Komšićev otac, Ivo, dva puta privođen na obavijesni razgovor

Nakon dovršene kriminalističke obrade, trojica osumnjičenika prepraćena su pritvorskom nadzorniku zbog prijetnji. Predstoji im ispitivanje u tužiteljstvu te, ako tužiteljstvo predloži istražni zatvor, eventualno dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Zagrebu. 

"Policijski službenici V. policijske postaje Zagreb dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca zbog sumnje da su počinili kazneno djelo prijetnje na štetu 33-godišnjaka. Sumnja se da su 52-godišnjak, 48-godišnjak i 42-godišnjak u utorak, 10. travnja 2018. oko 13.45 sati došli u kafić na području Medveščaka i prijetili oštećenom 33-godišnjaku zbog neriješenih imovinskopravnih odnosa između trećih osoba", priopćila je PU zagrebačka, a donosi 24sata.

Jedan od privedene trojice je Ivo Komšić (48), otac Davida Komšića koji je u ponedjeljak nepravomoćno osuđen na 30 godina zatvora zbog brutalnog ubojstva Kristine Krupljan (18). Uhićen je i Davidov kum Vjekoslav te još jedan muškarac.

Kum Veljko i otac Ivo Komšić s odvjetnikom Veljkom Miljevićem trikovima do slobode Life Zašto se tata Komšić sad sjetio sina proglasiti ludim

Podsjetimo, isto popodne Ivo Komšić je već bio u policiji na obavijesnom razgovoru, ali iz posve drugih razloga. Naime, Komšić je uočen kako obilazi parkiralište na kojemu parkiraju suci Županijskog suda. U prolazu je zagledao registracijske oznake automobila, pa i vozila sličnog onom kojim se koristi sutkinja Sanja Mazalin, koja je osudila njegovog sina.

Njegovo ponašanje bilo je sumnjivo pa su djelatnici suda o svemu obavijestili policiju. Nakon toga je policija brzo reagirala. Do suda su došli iz obližnje Prve policijske postaje, vidjeli o čemu je riječ, pa su njihove kolege Ivu Komšića privele na obavijesni razgovor u policijsku postaju.

Tijekom ispitivanja u policiji, neslužbeno doznajemo, policijski istražitelji nisu utvrdili postojanje elemenata bilo kakvog kaznenog djela, te su ga pustili. No policija je čitav događaj shvatila izuzetno ozbiljno zbog ranijih ispada Ive Komšića i Davidova kuma Vjekoslava Komšića na sudu nakon presude.

Ubojica David Komšić dobio je jednog od najboljih odvjetnika IZRAZITO OKRUTNO Top News Ubojice koji su potresli Hrvatsku: "To su izobličene osobe"

Radi predostrožnosti i opreza policija je sutkinji Sanji Mazalin, koja je u ponedjeljak osudila Davida Komšića, u utorak  dala policijsku zaštitu.

Koliko su Komšići opasni najbolje govori situacija na Peščenici. 

Dan nakon što je sutkinja Mazalin na Županijskom sudu u Zagrebu nepravomoćno odrapila 30 godina zatvora 20-godišnjem Davidu Komšiću za teško ubojstvo 19-godišnje djevojke od prošle godine, zagrebačka četvrt Ferenščica i dalje je opterećena tim zločinom. 

"To je toliko tragično i strašno što se dogodilo da najradije ne bih o tome više pričala", kazala nam je postarija stanovnica četvrti. Ona je nemalo zabrinuta stvarima koje se događaju u njenom susjedstvu. Niz drugih stanovnika četvrti bio je još i manje razgovorljiv. Primjerice gospodin u ozbiljnim godinama koji je, čuvši pitanje, prvo duboko uzdahnuo, a onda rekao: "Najradije ne bih ništa komentirao. Hvala vam." Neraspoloženih za razgovor o toj temi, iako smo im jamčili punu anonimnost, bilo je mnoštvo.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mirjana 14:59 12.Travanj 2018.

    Poraditi na zakonu o dvojnim državljanstvima, ukinuti ih i sve koji prave probleme protjerati kao što prave neke zemlje EU.