Top News
9635 prikaza

'Krvava Nuša': "Bila je opsjednuta bivšim dečkom"

Nuša Bunić
1/3
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Nakon što je Nikolu Tureka probola nožem u vrat, pobjegla je i ostavila ga da krvari

Nuša Bunić proglašena je krivom i dobila je 12 godina zatvora za ubojstvo bivšeg dečka Nikole Tureka. U tu kaznu uračunava se vrijeme od uhićenja 15. lipnja 2017. Produljuje joj se istražni zatvor koji može trajati do pravomoćnosti presude. 

Nakon što je u noći s 14. na 15. lipnja 2017. godine od 23 do 3.30 sati, na predjelu uz rijeku Dravu u Varaždinu Nuša Bunić nožem izbola 30-godišnjeg Nikolu Tureka, on je 17. lipnja u 0:55 preminuo od posljedica ozljeda u Općoj bolnici Varaždin.

Nuša je policajcima ispričala da je Nikolu ubola u samoobrani te da je protiv njega podnijela kaznenu prijavu zbog pokušaja silovanja.

Nikola Turek | Author: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Ubojstvu Nikole prethodila je turbulentna veza s Nušom. Nikola je po nju na početku veze navodno često motociklom dolazio u školu, a ljeta su provodili zajedno na moru. Nuša je za to vrijeme bila ljubomorna i posesivna, što je opravdavala velikom zaljubljenošću. Nikola i Nuša prekinuli su više od godinu dana prije ubojstva. Ostali su u prijateljskim odnosima, ali prijatelji i poznanici navode da je djevojka u zadnjih mjeseci prije ubojstva opsjedala svog bivšeg dečka koji je u međuvremenu započeo vezu s novom djevojkom. 

On je unatoč tome i dalje pokušavao održavati prijateljske odnose s njom, a prijatelji pretpostavljaju da je bio zabrinut za nju jer je znao da njegova bivša djevojka ima velikih problema, pa i suicidalne misli. Školski kolege Nušu su opisali kao “tempiranu bombu”, problematičnu djevojku koja je imala problema još tijekom školovanja. U ranoj tinejdžerskoj dobi saznala je da je posvojeno dijete i da njezini roditelji, jedan od prvih ratnih zapovjednika Specijalne jedinice policije Policijske uprave varaždinske RODA i njegova supruga, nisu njezini biološki roditelji.

Nuša Bunić | Author: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Nova Nikolina djevojka rekla je tada da je Nikola kobne noći odlučio odazvati se Nušinu pozivu jer je strahovao za njezinu sigurnost. Navodno ga je nazvala i rekla da će se ubiti te se zato odlučio susresti s njom. Automobilom su se odvezli do livade uz rijeku Dravu, na predjelu zvanom Beli Kipi, gdje ga je Nuša potom ubola nožem u lijevu stranu vrata i prerezala mu karotidnu arteriju. 

Bunić je policajcima ispričala da je to učinila u samoobrani jer ju je Turek pokušao silovati. Zadavši Nikoli koban ubod, Nuša je pobjegla iz automobila, a on se uz teško krvarenje uspio odvesti dio puta prema bolnici. U Kumičićevoj je ulici izgubio svijest te ga je ondje pronašao prolaznik koji je pozvao hitnu pomoć i policiju. Iako su mu liječnici isprva uspjeli spasiti život, nešto manje od 48 sati kasnije doživio je težak moždani udar od kojeg je i preminuo.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Irgimonsa
    Irgimonsa 01:56 23.Svibanj 2019.

    Znaš li gdje mogu naći ženu za jednu noć? Idite na > > > www.Sexcoss.Com

  • BESTpartizan 20:51 22.Svibanj 2019.

    goli otok