Top News
876 prikaza

Legenda o Banožićevoj pušci vrijednoj 25.000 eura

EXPRESS
Donosimo svjetske teme, vrhunske analize, reportaže, velike intervjue, kolumne... Potražite novi borj magazina Express na svim kioscima od petka 24. studenog

omislav Klauški piše: "Marija Selak Raspudić na uličarski pogon ili njezin napad na Sandru Benčić mogao bi se doživjeti i kao obračun dviju premijerskih kandidatkinja - jedne legitimne, druge na čekanju". Najbogatiji tip u Splitu živi kao Tito u ilegali 1939., svi ga zovu Postolar, a mi pišemo o samozatajnoj egzistenciji Nijemca Klausa Alexa Birkenstocka, ultra bogatog nasljednika goleme dinastije šlapa za trendsetere i novog hotelijerskog magnata. Analiza Bože Kovačevića: "Kako se Xi Jinping vratio u San Francisco nakon 38 godina i što je svijet dobio". Umjetnik svjetskih referenci Danijel Žeželj u intervjuu nam kaže: "Uživo smo svjedoci svijeta koji postaje kraljevstvo slijepih, košmar komičnog i tragičnog". Eksplozija boja kostimografkinje Petre Pavičić koja nam je u radionici nasuprot Kazališta Komedija pokazala kostime na kojima je radila posljednjih godinu i pol za predstavu "Važno je zvati se Ernest". Intervju s novinarem Davidom de Jongom povodom njegove knjige "Nacistički milijarderi".

Potražite novi broj magazina Express na svim kioscima od petka 24. studenog

 

 | Author: EXPRESS EXPRESS

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Express.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Express.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BESTpartizan 09:43 25.Studeni 2023.

    hdzenjaree